Aprīļa mēneša labākais spēlētājs Uldis Zeitmanis

4. maija sacensībās tika apbalvoti aprīļa mēneša reitinga labākie spēlētāji. Aprīlī izcīnot 36 punktus pirmajā vietā ierindojās Uldis Zeitmanis, kurš izcīnīja pa vienai 1., 2., 3. un 4. vietai. Uldis saņēma 20 EUR dāvanu karti no Paddy Whelan`s īru krodziņa, 20 EUR dāvanu sertifikātu no mūsu atbalstītāja ELRE.lv, kā arī 1,5L Jim Bim balvu no kluba. Tāpat Uldis, kā mūsu kluba aprīļa mēneša labākais spēlētājs arī vinnēja apmaksātu dalības maksu Latvijas reitinga sacensības Bauskas Kauss 2017.

Otrajā vietā ar izcīnītiem 26 punktiem ierindojās Jānis Pinka, kurš saņēma 15 EUR dāvanu karti no Paddy Whelan`s īru krodziņa, 10 EUR dāvanu sertifikātu no mūsu atbalstītāja ELRE.lv, kā arī 1L Bushmils balvu no kluba.

Lai noteiktu trešās vietas ieguvēju talkā bija jāņem matemātika, jo trīs spēlētājiem – Žanim Buklovskim, Oskaram Kuzmanam un Ilvaram Draulim bija 24. izcīnīti punkti. Šādās siituācijās tiek vērtēts, kam ir vairāk augstākas vietas. Oskaram un Žanim ir pa vienam uzvarētam turnīram, kamēr Ilvaram augstākaš ir tikai 2. vietas, kas attiecīgi Ilvaru nobīdīja uz 5. vietu. Tā, kā Oskaram nākamā augstākā vieta bija 3. vieta, bet Žanim tikai 4. vieta, tad aprīļa mēneša 3. vieta pienākas Oskaram, bet Žanim jāsmaierinaš ar 4. vietu. Oskars saņēma 10 EUR dāvanu karti no Paddy Whelan`s īru krodziņa, 30% atlaides dāvanu sertifikātu no mūsu atbalstītāja ELRE.lv, kā arī 1L Johny Walker Red label balvu no kluba.

Diemžēl gan Oskars nebija ieradies uz maija mēneša pirmo turnīru un aprīļa mēneša labāko spēlētāju apbalvošanu.