Atsākas šautriņu mešanas turnīri Paddy Whelans

Pagājušajā ceturtdienā pēc ilgāka pārtraukuma atkal ir atsākušies īru krodziņa Paddy Whelan`s Darts turnīri. Turnīru sākums katru ceturtdienu plkst. 20:00. Paddy Whelan`s Darts turnīros var piedalīties ikviens, kurš jau māk spēlēt šautras vai vēlas tās iemācīties.
Uz pirmo turnīru bija ieradušies 14 dalībnieki, kuri tika salozēti četrās apakšgrupās. Pēc apakšgrupu spēlēm pēdējās vietas nekvalificējās izslēgšanas spēlēm, bet pārējie turpināja cīņas par galvenajām balvām.

Turnīram balvas ar Paddy Whelan`s gādību piedāvāja Aldaris, kurš pirmajai vietai deva kolekcijas glāžu sešpaku, otrajai un trešajai vietai Carlsberg glāzes. Tāpat arī visādas citas papildus balvas. Tāpat arī par katru iemesto maksimumu jeb 180 spēlētāji saņēma spāniņu komplektu.

Vēl aktīvākie sacensību apmekletāji saņems arī Paddy Whelan`s atlaižu kartes.

Apakšgrupu spēlēs tika spēlēta klasiskā spēle 501 ar dubulto nobeigumu līdz divu legu uzvarai. Vienīgie kuri apakšgrupās nezaudēja nevienu legu bija Žanis Buklovskis un Imants Nikolajevs, bet Jānim Vidruskim padevās nobeigums no 116.

Kvalifikācijas kārtā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā Ieva Brikmane-Buklovska pabeidzot vienu legu no 109 ar 2:0 pārspēja Ivaru Šķesteri. Ar identisku rezultātu sev vietu ceturtdaļfinālā nodrošināja Natālija Zelenika pārspējot Paulu Beķeri.

Cetrutdaļfinālos Kaspars Abramenko ar 3:0 pārspēja Juriju Botvinko vienu legu pabeidzot no 120. Ieva Brikmane-Buklovska ļoti sīvā cīņā ar Imantu Nikolajevu atspēlējās no 0:2 un svinēja uzvaru 3:2. Žanis Buklovskis ne bez grūtībām ar 3:1 pārspēja lieliski spēlējošo Natāliju Zeleniku. Ilvars Draulis ceturtdaļfināla spēlē divas reizes iemeta maksimumu un sīvā cīņā ar 3:2 pārspēja Raivi Ogorodovu.

Pirmajā pusfinālā Ieva pārliecinoši ar 3:1 pārspēja Kasparu un nodrošināja sev vietu finālā. Otrajā pusfinālā Žanis ar 3:1 pārspēja Ilvaru pirmo legu pabeidzot no 114.

Spēlē par 3. vietu Ilvars ar 3:2 pārspēja Kasparu, bet finālā Žanis ar 3:0 apspēlēja Ievu.

Nākamās Paddy Whelan`s sautriņu mešanas sacensības notiks 19. novembrī plkst. 20:00.

12. novembra Paddy Whelan`s Darts turnīra rezultāti (PDF)

Paddy Whelan`s Darts turnīra kopvērtējums (PDF)