Madars Razma nostiprinās līderpozīcijās

Pagājušajā ceturtdienā Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās notika Paddy Whelans Darts turnīru 6. posms. Madars Razma ir piedalījies visos sešos šī gada finālos un izcīnījis četras uzvaras.

Šoreiz uz sacensībām bija ieradušies tikai 14 dalībnieki, kuri tika salozēti četrās apakšgrupās pēc kurām izslēgšanas spēlēm kvalificējās 10 dalībnieki.

Pirmajā pusfinālā tāpat kā iepriekšējā nedēļā tikās Madars Razma un Raizvis Ogorodovs. Raivis pat bija izvirzījies vadībā ar 2:1, bet pārsvaru noturēt neizdevās un nācās piekāpties ar 2:3. Madars tādējādi sev jau nodrošināja sesto finālu pēc kārtas. Mazliet negaidīti līdz otram pusfinālam bija aizspēlējies arī Žanis Buklovskis, kurš šogad turnīros ne ar ko ievērības cienīgu nebija izcēlies. Žanim pusfinālā pretī stājās Viktors Bautra. Lai gan abi spēlētāji bija jau tikušies apakšgrupā un tur Viktors ņēma virsroku ar 2:0, tad pusfinālā Žanis revanšējās izcīnot uzvaru 3:1.

Spēlē par trešo vietu Raivis ar 3:0 pārspēja Viktoru un ierindojās trešajā vietā. Finālā Madars tikās ar Žani un izcīnīja pārliecinošu uzvaru 3:0. Žanim gan otrajā legā bija iespēja rezultātu izlīdzināt, bet dubulto realizācija klieboja un nācās atzīt oponenta pārākumu.

Sestajā posmā ar nobeigumiem virs 100 izcelās Jurijs Botvinko pabeidzot no 104 un Kaspars Abramenko pabeidzot no 100. Savukārt Maksimumus jeb 180 pa vienai reizei guva Raivis Ogorodovs un Madars Razma.

Paddy Whelans sestā posma rezultāti (PDF)

Paddy Whelans sestā posma fināla statistika (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans kopvērtējums (PDF)

Nākamais Paddy Whelans Darts turnīru posms notiks 18. februārī plkst. 20:00 Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans.