Paddy Whelans 7. posmā uzvar Arnis Veidemanis

Pagājušajā ceturtdienā Vecrīgas krodziņā “Paddy Whelans” tika aizvadīta šautriņu mešanas turnīru 7. kārta. Uz sacensībām bija ieradušies 16 dalībnieki un labākais šoreiz bija Arnis Veidemanis, kurš pirms pāris gadiem pārtrauca savas aktīvās šautriņu metēja gaitas.

Pirmajā pusfinālā tikās pēdējā laikā aizvien labāku sniegumu rādošais Elvijs Bušs un no šautrām pirms pāris gadiem aizgājušais Arnis Veidemanis. Otrais šoreiz svinēja uzvaru ar 3:1.

Otrajā pusfinālā Raivis Ogorodovs, kurš jau trešo reizi šosezon cīnījās par tiesībām spēlēt finālā, tikās ar Ilvaru Drauli. Un beidzot Raivim izdevās pārvarēt šo slieksni un spēlē uzvarot ar 3:2 viņš iekļuva finālā.

Spēlē par 3. vietu Elvijs bez ierunām ar rezultātu 0:3 piekāpās Ilvaram un ieņēma ceturto vietu turnīrā, kas viņam šosezon ir labākais sasniegums.

Finālā tikās Arnis Veidemanis un Ravis Ogorodovs. Pirmo legu savā labā noslēdza Raivis. Savukārt Arnis uzvarot nākamos divus legus jau izvirzījās vadībā ar 2:1. Raivis protams netaisījās padoties un vēlējās pacīnīties par pirmo vietu. Ceturto legu pabeidzot ar 20. šautru Raivis izlīdzināja rezultātu. Izšķirošo legu daudz veiksmīgāk uzsāka Arnis taču lega nobeigumā labāk nospēlēja Raivis, bet neskatoties uz to pateicoties oponenta neveiksmei uzvaru piektajā legā un visā spēlē ar rezultātu 3:2 svinēja Arnis Veidemanis.

Arnim šajā spēlē 5 reizes gūti 100+ punkti, bet Raivim 2 reizes gūti 140+ punkti.

Arnis Veidemanis (19,65) 3:2 Raivis Ogorodovs (20,11)

Paddy Whelans septītā posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans kopvērtējums (PDF)

Nākamais Paddy Whelans Darts turnīru posms notiks 25. februārī plkst. 20:00 Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans.