Ilvaram otrais pēc kārtas panākums Paddy Whelans

Pagājušajā cetrutdienā Vecrīgas krodziņā Paddy Wheelans tika aizvadīta otrā jūnija turnīru kārta. Otro turnīru pēc kārtas triumfēja Ilavrs Draulis tādējādi jau praktiski sev nodrošinot pirmo vietu jūnija Paddy Whelans turnīru kopvērtējumā.

Lai Ilvars sev garantētu jūnija kopvērtējuma uzvaru viņam tikai atliek iegūt vismaz 2 punktu nākamajā posmā, jo tas būs pēdējais jūnija sacensību posms. Tuvākais sekotājs ar 10 starpību ir Kaspars Abramenko. Taču lai Kaspars apsteigtu Ilvaru tam ir nepieciešams obligāti uzvarēt nākamo posmu un jācer, ka Ilvcars neiegūs vairāk par 1 punktu.

Pagājušajā ceturtdienā uz turnīru bija ieradušies 11 dalībnieki. Lai gan iestājoties siltākam laikam dalībnieku skaits ir ievērojami sarucis, taču kvalitāte pavisam noteikti nav zudusi. Tā apakšgrupu spēlēs Imantam Nikolajevam padevās nobeigums no 157 un rezultātā arī pirmā vieta grupā, Elvijam Bušam nobeigumi no 106 un 141, bet Žanim Buklovskim un Kasparam Abramenko pa vienam 180.

Ceturtdaļfinālā Imants Nikolajevs ar 3:0 pārspēja Arni Veidemani, Kaspars Arbamenko, kurš pēdējā laikā demonstrē diezgan atzīstamus rezultātus ar 3:0 paŗspēja Raivi Ogorodovu, Ilvars Draulis guva vienu 180 un ar 3:0 pārspēja Elviju Bušu. Savukārt cīņā starp Mareku Gražuli un Žani Buklovski bija nepieciešami visi pieci legi lai noskaidrotu labāko. Šoreiz uzvaru ar 3:2 svinēja Žanis.

Pirmajā pusfinālā Kaspars ar 3:0 pārspēja Imantu, bet otrajā pusfinālā Ilvars Draulis vēlreiz guiva 180 un pateicoties Žaņa kļūdām nobeigumos izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:1.

Spēlē par trešo vietu Žanis pret Imantu 3 reizes guva 180 un vienu legu pabeidza no 107, kā arī visā spēlē izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:1.

Finālā Ilvars ne bez grūtībām ar 3:2 pārspēja Kasparu un svinēja otro pēc kārtas uzvaru Paddy Whelans jūnija turnīros.

23. kārta (10.06.2010)

Kaspars Abramenko (18,67) 2:3 Ilvars Draulis (19,25)

Paddy Whelans darts turnīra 23. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans kopvērtējums (PDF)

Nākamais Paddy Whelans Darts turnīru posms notiks 17. jūnijā plkst. 20:00 Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans.