Jānim Ieviņam pirmais panākums Paddy Whelans turnīros

Pagājušajā ceturtdienā Vecrīgas krodziņa “Paddy Whelans” telpās norisinājās jūlija darts turnīra pirmais posms, kurā savu pirmo uzvaru šajos turnīros svinēja Jānis Ieviņš, kurš finālā skaistā un skatāmā spēlē ar 3:2 pārspēja Ilvaru Drauli.

Kā jau ierasts, tad vasarā turnīri nav īpaši apmeklēti, bet tomēr 9 dalībnieki ieradās lai pacīnītos par turnīra balvām, kā arī iekrātu punktus gan mēneša gan gada kopvērtējuma reitingā. Sākot ar Jūniju tiek apbalvoti arī katra mēneša labākie spēlētāji un iepriekšējā mēnesī šo slavu izpelnījās Ilvars Draulis un Mareks Gražuls.

Spēlēs par iekļūšanu pusfinālā Jānis Armanovičs ar 3:1 pārspēja Elviju Bušu, bet Nauris Gleglu ar 3:0 pārspēja Žani Buklovski.

Pusfinālos Jānis Ieviņš ar 3:1 bija pārāks par Jāni Armanoviču, bet Ilvars Drualis ar 3:0 atstāja sausā Nauri Gleglu. Spēlē par trešo vietu Nauris ar 3:1 bija pārāks par Jāni Armanoviču.

Finālu ļoti pārliecinoši iesāka Jānis Ieviņš un pirmo legu pabeidzotg ar 17. šautriņu izvirzījās vadībā. Ilvars nepalika atbildi parādā un otro legu pabeidzot ar 21. šautru rezultātu izlīdzināja. Trešo legu pabeidzot ar 17. šautriņu Ilvars jau izvirzījās vadībā 2:1. Jānis tomēr nepadevās un nākamo legu pabeidzot ar 24. šautru izlīdzināja rezultātu. Izšķirošo legu daudz labāk iesāka Jānis un savu pārākumu arī noturēja pārspējot Ilvaru ar rezultātu 3:2 pirmo reizi svinot uzvaru Paddy Whelans turnīros.

25. kārta (01.07.2010)

Jānis Ieviņš (23,79) 3:2 Ilvars Draulis (22.40)

Paddy Whelans darts turnīra 25. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans kopvērtējums (PDF)

Nākamais Paddy Whelans Darts turnīru posms notiks 08. jūlijā plkst. 20:00 Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans.