Augusta pēdējā turnīrā triumfē Nauris Gleglu

Ceturtdien ar Naura Gleglu uzvaru noslēdzās augusta Paddy Whelans darts turnīri. Kopvērtējumā pārliecinoši pirmo vietu izcīnīja Ilvars Draulis, kurš četros posmos ieguva 40 punktus.

Laikam pēkšņais aukstums bija izbiedējis lielu daļu spēlētāju, bet 10 dalībnieki tomēr ieradās starp kuriem viens arī bija sacensību jaunpienācējs.

Šoreiz nevienam 180 gūt tā arī neizdevās nedz apakšgrupu, nedz arī izslēgšanās spēlēs. Taču daudzi izcēlās ar nobeigumiem virs 100. Ar augstāko vakara nobeigumu no 135 izcēlās Mareks Gražuls. Vēl apakšgrupu spēlēs Ilvaram Draulim nobeigums no 100, Žanim Buklovskim no 101 un Naurim Gleglu no 107.

Pēc apakšgrupu spēlēm cīnoties par iekļūšanu pusfinālos Kasparam Abramenko padevās nobeigums no 107, bet Naurim Gleglu no 116 un 114.

Pusfinālos tika aizvadītas ļoti spraigas spēles. Pirmajā Kaspars Abramenko ar 3:2 pārspēja Dmitriju Blatovu, bet otrajā pusfinālā Nauris Gleglu ar 3:2 pārspēja Ilvaru Drauli.

Spēlē par trešo vietu Ilvars neatstāja nekādas iespējas Dmitrijam un svinēja uzvaru ar 3:0.

Savukārt finālā Kaspars bija izvirzījies vadībā pat ar 2:0. Kaspars šādu pārsvaru ieguva galvenokārt pateicoties Naura neprecizitātēm pie dubultajiem, bet tas arī bija viss uz ko Kaspars bija spējīgs, jo Nauris uzvarēja trešo legu un ceturto legu pabeidzot ar 14. šautriņu rezultātu izlīdzināja. Pēdējā legā uzvaru svinēja Nauris un izcīnīja uzvaru visā turnīrā.

33. kārta (26.08.2010)

Kaspars Abramenko (17,99) 2:3 Nauris Gleglus (20,29)

Paddy Whelans darts turnīra 33. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans kopvērtējums (PDF)

Nākamais Paddy Whelans Darts turnīru posms notiks 02. septembrī plkst. 20:00 Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans.

Aicināts piedalīties ikviens interesents.

Labākajiem balvas no Paddy Whelans un Aldara.