Augustu ar uzvaru sāk Maksims Mihailovs

Pagājušajā ceturtdienā tika aizvadīts Paddy Whelans augusta turnīru pirmais posms, kurā tika fiksēts jau otrais maksimāli augstākais nobeigums no 170. Šoreiz to paveica Žanis Buklovskis, bet iepriekš to iespēja Mareks Gražuls.

Šoreiz uz sacensībām jau bija ieradušies 12 dalībnieki, kas nozīmē ka vasara nu jau iet uz galu un gaidāms, ka ar katru turnīru dalībnieku skaits būs aizvien kuplāks.

Apakšgrupu posmā Ilvars Draulis izcēlās ar nobeigumu no 116, bet Maksims Mihailovs izcēlās ar 180.

Ceturtdaļfinālā Maksims ar 3:2 bija pārāks par Mareku Gražuli, bet pārējās spēles noslēdzās ar rezultātiem 3:0. Žanim izdevās aŗi gūt vienu 180.

Pirmajā pusfinālā Maksims atrodoties iedzinējos 0:2 spēja tomēr savākties un ne bez veiksmes palīdzības iekļūt finālā svinot uzvaru 3:2. Žanis šo spēli iesāka pirmo legu abeidzot no 170, ko šogad Paddy Whelans turnīros ir izdevies paveikt tikai Marekam Gražulam. Otrajā pusfinālā Ilvars ar 3:0 pārspēja Jāni Ieviņu revanšējoties par iepriekšējā turnīrā piedzīvoto zaudējumu, kas Ilvaram liedza izcīnīt jūlija labākā spēlētāja titulu.

Spēlē par 3. vietu Jānis pateicoties Žaņa neveiksmēm pie dubultajiem svinēja uzvaru ar 3:1 un ieņēma 3. vietu. Jānim šajā spēlē nobeigums no 112, bet Žanim viens maksimums jeb 180.

Finālā valdīja ļoti dramatiska cīņa, kurā šoreiz veiksme spīdēja Maksimam, kurš ar 3:2 pārspēja Ilvaru un izcīnīja uzvaru augusta turnīru pirmajā posmā. Maksimam gan pacīnīties par augusta labākā spēlētāja titulu neizdosies, jo viņš jau tuvākajā laikā atgriežas Vācijā, kur dzīvo un strādā.

30. kārta (05.08.2010)

Maksims Mihailovs (18,34) 3:2 Ilvars Draulis (18,35)

Paddy Whelans darts turnīra 30. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans kopvērtējums (PDF)

Nākamais Paddy Whelans Darts turnīru posms notiks 12. augustā plkst. 20:00 Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans.

Aicināts piedalīties ikviens interesents. Labākajiem balvas no Paddy Whelans un Aldara.