Ilvars Draulis nodrošina sev augusta labākā spēlētāja titulu

Pagājušajā ceturtdienā Paddy Whelans krodziņā tika aizvadīt augusta darts turnīru trešais posms, kurā uzvaru izcīnīja Imants Nikolajevs. Imants finālā pārspēja Ilvaru, kuram ar šajā posmā izcīnītajiem 10 punktiem pietiek, lai nodrošinātu mēneša labākā spēlētāja titulu.

Kopumā uz sacensībām bija ieradušies 17 spēlētāji no kuriem viens dalībnieks bija no Sankt-Pēterburgas. Apakšgrupu spēlēs pa vienam 180 guva Mareks Gražuls, Mihails no Pēterburgas, Ilvars Draulis un Jurijs Botvinko. Savukārt izslēgšanas spēlēs divus 180 guva Imants. Nobeigumi virs 100 šoreiz nevienam tā arī nepadevās.

Pirmajā pusfinālā Imants samērā viegli ar 3:0 pārspēja Juriju Botvinko, nodrošinot sev vietu finālā. Savukārt otrajā pusfinālā viss bija daudz sarežģītāk un bija nepeiciešams izspēlēt maksimālo legu skaitu. Šajā duelī Ilvars ar 3:2 pārspēja Jāni Ieviņu.

Spēlē par 3. vietu Jurijs Botvinko ar 3:0 pārspēja Jāni Ieviņu un bija skaidrs, ka augusta labākā spēlētāja titulu vairs pat teorētiski nevar atņemt Ilvaram Draulim.

Finālā Ilvaram neveicās ar nobeigumiem, ko veiksmīgi izmantoja Imants, kurš svinēja uzvaru ar rezultātu 3:0.

32. kārta (19.08.2010)

Imants Nikolajevs (19,03) 3:0 Ilvars Draulis (18,72)

Paddy Whelans darts turnīra 32. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans kopvērtējums (PDF)

Nākamais Paddy Whelans Darts turnīru posms notiks 26. augustā plkst. 20:00 Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans.

Aicināts piedalīties ikviens interesents. Labākajiem balvas no Paddy Whelans un Aldara.