Jūlija labākais Jānis Ieviņš

Pagājušajā ceturtdienā Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās tika aizvadīta julija turnīru pēdējā kārta, kurā tad arī izšķīrās, kurš iegūs mēneša labākā spēlētāja titulu.

Mareks Gražuls, kuram bija teorētiska iespēja pacīnīties par pirmo vietu, izstājās jau apakšgrupu turnīra posmā nekvalificējoties izslēgšanas spēlēm. Savukārt pārējie pretendenti – Ilvars Draulis, Jānis Ieviņš un Jurijs Botvinko kvalificējās izslēgšanas spēlēm.

Apakšgrupu spēlēs Mareks izcēlās ar vienu 180, Ilvars ar diviem 180, Jānis Ieviņš ar nobeigumu no 110 un Žanis Buklovskis ar nobeigumiem no 100 un 151.

Ceturtdaļfinālā savu ceļu un mēneša labākā spēlētāja titulu pabeidza Jurijs, kurš ar 0:3 atzina Jāņa Ieviņa pārākumu. Tādējādi cīņu par labākā godu turpināja tikai Ilvars un Jānis, kuriem starpcitu bija lemts tikties jau pusfinālā. Otrajā pusfinālā iekļuva Dmitrijs Blatovs un Žanis Buklovskis.

Žaņa un Dmitrija duelī labāks ar 3:2 izrādījās Dmitrijs, bet Jānis Ieviņš ar 3:0 pārspējot Ilvaru jau sev garantēja mēneša labākā spēlētāja titulu. Ilvaram šajā spēlē viens 180.

Spēlē par trešo vietu Žanis bez ierunām kapitulēja Ilvara priekšā ar 0:3, bet Jānis Ieviņš finālā neapstājās pie sasniegtā un spraigā cīņā ar 3:2 izcīnīja uzvaru pār Dmitriju.

29. kārta (29.07.2010)

Dmitrijs Blatovs (12,45) 2:3 Jānis Ieviņš (16,53)

Paddy Whelans darts turnīra 29. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans kopvērtējums (PDF)

Nākamais Paddy Whelans Darts turnīru posms notiks 05. augustā plkst. 20:00 Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans.