Cīņa par septembra labākā spēlētāja titulu saasinās

Pagājušajā ceturtdienā tika aizvadīts otrais Paddy Whelans septembra darts turnīru posms, kurā triumfēja Nauri Gleglu, bet iepriekšējās reizes līderi zaudēja vērtīgus punktus.

Bet tas savukārt kopumā ir saasinājis situāciju cīņā par septembra labākā spēlētāja titulu.

Šoreiz uz sacensībām bija ieradušies 14 dalībnieki, starp kuriem bija arī viena daiļā dzimuma pārstāve Ligita Vilks un viens sacensību jaunpienācējs Pēteris Šteinbergs. Šogad Paddy Whelans darts turnīros jau ir piedalījušies 66 dalībnieki.

Apakšgrupu spēlēs tika atzīmēti vairāki augstvērtīgi rezultāti. Tā piemēram 180 pa vienai reizei padevās Ilvaram Draulim un Jānim Ieviņam, bet nobeigumos virs 100 atzīmējās Uldis Zeitmanis ar nobeigumu no 147, Jānis Ieviņš no 120 un Dmitrijs Blatovs no 100.

Apakšgrupu spēlēs arī tika nospēlēti daži ļoti īsi legi. Jurijs Botvinko un Ilvars Draulis, katrs spēja pabeigt pa legam ar 13. bultu, bet Naurim Gleglu legs ar 14 šautriņām.

Spēlēs par iekļūšanu ceturtdaļfinālā Ilvaram vēlreiz padevās legs ar 13. šautru, bet tas viņu neglāba no zaudējuma Jurijam ar 1:2.

Savukārt spēlē par iekļūšanu pusfinālā Jurijam vēlreiz izdevās pabeigt legu ar 13. šautru, bet tas viņu neglāba no zaudējuma Artim Kaufmanis ar 1:3. Vēl pusfinālos iekļuva Uldis Zeitmanis pēc uzvaras ar 3:0 pār Ivaru Lindi, Nauris Gleglu pēc uzvaras ar 3:1 pār Dmitriju Blatovu un Jānis Ieviņš, kuram ar 0:3 piekāpās Mareks Gražuls.

Pusfinālos Uldis Zeitmanis ar 3:0 atstāja sausā Arti Kaufmani, bet Nauris Gleglu gūstot vienu 180 ar 3:1 pārspēja Jāni Ieviņu.

Spēlē par 3. vietu Jānis bez ierunām ar 0:3 atzina Arta pārākumu.

Savukārt finālā vadībā visu laiku bija Uldis gan ar 1:0, gan ar 2:1, bet Naurim vienmēr izdevās atspēlēties un izšķirošajā legā Nauris bija labāks un spēli noslēdza ar 3:2 savā labā.

35. kārta (09.09.2010)

Uldis Zeitmanis (20,82) 2:3 Nauris Gleglu (20,31)

Paddy Whelans darts turnīra 35. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans kopvērtējums (PDF)

Nākamais Paddy Whelans Darts turnīru posms notiks 09. septembrī plkst. 20:00 Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans.

Aicināts piedalīties ikviens interesents.

Labākajiem balvas no Paddy Whelans un Aldara.