Septembra turnīrus ar uzvaru sāk Ilvars Draulis

Augusta Paddy Whelans darts turnīru līderis Ilvars Draulis arī septembra turnīrus uzsāka ar uzvaru. Finālā Ilvars ar 3:1 pārspēja Žani Buklovski, kuram pēc ilgiem laikiem izdevās aizspēlēties līdz finālam, bet lai uzvarētu pietrūka nedaudz veiksmes.

Kopumā uz sacensībām bija ieradušies 16 dalībnieki, starp kuriem bija arī viena daiļā dzimuma pārstāve Sandija Andersone. Šoreiz gan kungi īpašu labvēlību neizrādīja.

Apakšgrupu spēlēs ar 180 atzīmējās vien Žanis Buklovskis, bet ar nobeigumu no 114 izcēlās Jurijs Botvinko. Kā vēlāk izrādījās tas bija vienīgais nobeigums virs 100 šajā vakarā.

Ceturtdaļfinālos Mareks Gražuls ar 2:3 piekāpās Imantam Nikolajevam, kurš šā gada oktobrī pārstāvēs Latvijas izlasi Eiropas Kausā. Ilvars Draulis ar 3:0 pārspēja Dzinatu Rozīti, Žanis Buklovskis ar identisku rezultātu apspēlēja Arti Kaufmani un Jānis Ieviņš ar 3:0 pārspēja Nauri Gleglu.

Pirmajā pusfināla spēlē Imants ar 0:3 piekāpās Ilavram Draulim. Otrajā pusfinālā bija nepieciešams izspēlēt maksimālo legu skaitu, lai noteiktu uzvarētāju. Lai gan Jānis izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr pārsvaru noturēt nespēja un piekāpās Žanim ar 2:3.

Spēlē par 3. vietu Imants ar 3:0 pārspēja Jāni. Jānim nelīdzēja arī iemestais 180.

Finālā Ilvars ātri izvirzījās vadībā 2:0. Arī Žanim nelīdzēja iemestais 180. Taču trešajā legā Žanis saņēmās un samazināja rezultāta starpību 1:2. Ceturtajā legā Žanis bija tuvu tam lai atkārtotu pusfināla varoņdarbu un rezultātu izlīdzinātu, bet šoreiz pievīla dubultie un Ilvaram uzvara 3:1.

34. kārta (02.09.2010)

Ilvars Draulis (23,38) 3:1 Žanis Buklovskis (21,32)

Paddy Whelans darts turnīra 34. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans kopvērtējums (PDF)

Nākamais Paddy Whelans Darts turnīru posms notiks 09. septembrī plkst. 20:00 Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans.

Aicināts piedalīties ikviens interesents.

Labākajiem balvas no Paddy Whelans un Aldara.