Ilvars Draulis labākais septembrī un pakāpjas uz 1. vietu gada reitingā

Septembra Paddy Whelans Darts turnīrus ar uzvaru noslēdza Ilvars Draulis, kurš finālā ar 3:1 pārspēja sīvāko pretinieku cīņā par septembra labākā spēlētāja titulu Žani Buklovski. Pateicoties šai uzvarai Ilvars pakāpās arī uz pirmo vietu gada kopvērtējumā par vienu punktu apsteidzot Mareku Gražuli.

Uz sacensībām bija ieradušies 16 dalībnieki. Apakšgrupu spēlēs pa vienam 180 guva Žanis Buklovskis un Imants Nikolajevs.

Pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā Ilvars Draulis izcēlās pabeidzot legu ar 14. šautriņu un par mata tiesu izglābās no zaudējuma pret Raivi Ogorodovu.

Ceturtdaļfinālā pārsteidzoši Elvijs Bušs ar 3:2 pārspēja Mareku Gražuli, Ilvars Draulis ar 3:1 pārspēja Juriju Botvinko un nodrošināja sev septembra kopvērtējuma uzvarētāja titulu, jo pēc šīs uzvaras viņu vairs pat teorētiski nevarēja neviens apsteigt. Žanis Buklovskis pateicoties aukstasinībai izšķirošā lega noslēgumā ar 3:2 pārspēja Ivaru Lindi, bet Uldis Zeitmanis ar 3:0 pārspēja Arti Kaufmani.

Pusfinālā Ilvars guva vienu 180, kā arī vienu legu pabeidza ar 14. šautru un atspēlējoties no nelabvēlīgā 0:2 spēja izraut uzvaru pār Elviju, bet Žanis Buklovskis ar 3:0 neatstāja nekādas iespējas Uldim Zeitmanim. Žanim arī nobeigums no 107 ar 3 šautrām un kā vēlāk izrādījās tas bija vienīgais nobeigums virs 100 šajā vakarā.

Spēlē par 3. vietu Uldis Zeitmanis guva vienu 180 un ar 3:0 pārspēja Elviju Bušu.

Fināla pirmo legu labi iesāka Žanis un izvirzījās vadībā 1:0, bet Ilvars nepadevās un ievērojami uzlabojot savu sniegumu svinēja uzvaru visā spēlē ar 3:1.

38. kārta (30.09.2010)

Ilvars Drualis (21,41) 3:1 Žanis Buklovskis (19,97)

Paddy Whelans darts turnīra 38. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans kopvērtējums (PDF)

Nākamais Paddy Whelans Darts turnīru posms notiks 07. oktobrī plkst. 20:00 Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans.

Aicināts piedalīties ikviens interesents.

Labākajiem balvas no Paddy Whelans un Carlsberg.