Paddy Whelans oktobra turnīrus ar uzvaru uzsāk Kaspars Abramenko

Pagājušajā ceturtdienā tika aizvadīts pirmais Paddy Whelans oktobra darts turnīru posms, kurā nedaudz negaidīti uzvaru izcīnīja Kaspars Abramenko, kurš finālā ar 3:1 pārspēja Raivi Ogorodovu.

Uz sacensībām bija ieradušies 20 dalībnieki. Apakšgrupu spēlēs pa vienam 180 guva Mareks Gražuls un Kirils Staruhins, bet Initai Bitei padevās nobeigums no 108.

Ceturtdaļfinālos Ilvars Draulis ar 3:0 pārspēja Ivaru Lindi, Kaspars Abramenko ar identisku rezultātu bija pārāks par Sandiju Švānu, Žanis Buklovskis ar 0:3 piekāpās Madaram Razmam, kurš vienu legu pabeidza no 110, kā arī Raivis Ogorodovs ar 3:0 bija pārāks par Mareku Gražuli.

Pirmajā pusfinālā Ilvars negaidīti ar 0:3 piekāpās Kasparam, bet otrajā pusfinālā visai spraigā cīņā Raivis spēja ar 3:1 pārspēt Madaru, kurš vienīgo legu pabeidza no 114.

Spēle par trešo vietu arī izvērtās ļoti spraiga un bija nepieciešams izspēlēt piecus legus, lai noskaidrotu labāko. Ilvaram bija izdevība spēli noslēgt savā labā, bet divas kļūdas pie dubultajiem un Madars izcīna 3. vietu ar rezultātu 3:2.

Raivis visus spēkus acīmredzot bija atstājis pusfināla cīņā ar Madaru un finālā nespēja nospēlēt savā līmenī un izrādīt pretestību Kasparam. Kaspars svinēja uzvaru ar 3:1 un izcīnīja sev 12 punktus.

39. kārta (07.10.2010)

Kaspars Abramenko (19,15) 3:1 Raivis Ogorodovs (18,08)

Paddy Whelans darts turnīra 39. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans kopvērtējums (PDF)

Nākamais Paddy Whelans Darts turnīru posms notiks 14. oktobrī plkst. 20:00 Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans.

Aicināts piedalīties ikviens interesents.

Labākajiem balvas no Paddy Whelans un Carlsberg.