Aizvadīts otrais Paddy Whelans 2011. gada sezonas posms

Pagājušo cetrutdien tika aizvadīts jau otrais 2011. gada Paddy Whelans darts turnīru posms. Abos turnīros uzvaru izcīnīja 2010. gada reitinga līderis Ilvars Draulis.

Ja pāgājušajā gadā tika apbalvots, katra mēneša labākais spēlētājs, tad šogad labākie tiks noskaidroti četras reizes ik pēc trīs mēnešiem. Tāpat protams tiks apbalvoti arī katra atsevišķa posma uzvarētāji.

Ik pēc trīs mēnešiem trīs labākie pēc kopvērtējuma saņems piemiņas balvas.

1. posms (06.01.)

Uz jaunās sezonas pirmo posmu kopumā bija ieradušies 14 dalībnieki starp kuriem bija arī daiļā dzimuma pārstāve Sandija Andersone, kā arī turnīra jaunpienācējs Uģis Junkers.

Pirmais šajā sezonā maksimumu jeb “180” iemeta Žanis Buklovskis, kam pēc neilga brīža ar maksimumu pievienojās arī Ilvars Draulis. Šādi izcelties spēlētājiem izdevās spēlēs par 3. vietu un finālā.

Spēlē par 3. vietu Žanis Buklovskis ar 3:1 pārspēja Kristapu Deksni, kurš nupat sāk atgriezties šautriņu metēju aprisē pēc gandrīz gada pārtraukuma.

Savukārt finālā Ilvars Draulis vidēji sērijā gūstot 68,37 punktus ar 3:2 pārspēja Uldi Zeitmani, kam nedaudz pieticīgāks vidējais – 67,25.

Paddy Whelans 1. posma rezultāti (PDF)

2. posms (13.01.)

Otrajā sacensību posmā piedalījās 12 dalībnieki starp kuriem bija arī divas daiļā dzimuma pārstāves Sandija Andersone un Natalja Deksne. Jāatzīmē, ka dāmas ielozējās vienā grupā un abas arī spēja kvalificēties izslēgšanas spēlēm no grupas neizlaižot Dmitriju Blatovu.

Sandija gan pirmajā izslēgšanas spēlē ar 0:3 Atzina Ilvara Draiļa pārākumu, bet Natalja ar 3:2 pārspēja Uldi Zeitmani. Vēl vairāk Natālija pārvarēja arī pusfinālu un kvalificējās finālam.

Spēlē par trešo vietu Jurijs Botvinko ar 3:0 pārspēja Marselu Fridenbergu.

Savukārt finālā Ilvars Drualis ne bez grūtībām ar 3:1 pārspēja Natalju Deksni. Ilvaram vidēji 75,00 punkti vienā sērijā, bet Nataljai vidēji 73,00.

Šajā posmā ar vienu 180 izcēlās Uldis Zeitmanis, bet Ilvaram Draulim padevās nobeigums no 113.

Paddy Whelans 2. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Kopvērtējumā ar divām uzvarām divos posmos strauji no visiem atraujas Ilvars Draulis.

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 3. posms notiks jau 20. janvārī plkstn. 20:00.