Paddy Whelans Darts turnīra 4. posmā triumfē Jurijs Botvinko

Ceturtdien 27. janvārī Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās tika aizvadīts Paddy Whelans darts turnīru 4. posms. Pirms sacensībām spēlētāji ar klusuma brīdi pieminēja Mārtiņu Freimani.

Uz turnīru bija ieradušies 10 dalībnieki no kuriem divi dalībnieki bija šī turnīra jaunpienācēji – Maksims Barkovskis un Gatis Bezdelīga.

Apakšgrupu spēlēs statistikas rādītājos izcēlās Dmitrijs Blatovs iemetot vienu 180 un to pašu legu pabeidzot no 109.

Jurijs Botvinko pēc apakšgrupu spēlēm automātiski kvalificējās pusfinālam, ebt pārējiem vēl bija jāizcīna sava vieta pusfinālā. Dmitrijs Blatovs ar minimālu 3:2 pārspēja Natāliju Deksni, Kristaps Deksnis ar 3:2 pārspēja Jāni Vozņesenski, bet Žanis Buklovskis ar 3:0 pārspēja Maksimu Barkovski.

Pusfinālā Jurijs ar 3:0 pārspēja Dmitriju un kvalificējās finālam, bet otrajā pusfinālā Žanis ar 3:0 pārspēja Kristapu. Žanim arī nobaigums no 117.

Spēlē par trešo vietu Kristaps ļoti sīvā cīņā ar 2:3 atzina Dmitrija pārākumu.

Savukārt finālā spēle neizvērtās tik dramatiska, jo Jurijam finālā “krita” viss, bet Žanis nespēja nodemonstrēt spēli ne tuvu tai kādu demonstrēja iepriekšējās kārtās un Jurijam likumsakarīga uzvara ar 3:0.

Jurijs Botvinko (67,30) 3:0 Žanis Buklovskis (62,00)

Paddy Whelans 4. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 5. posms notiks 03. februārī pulksten 20:00.