19. februārī otrā kluba diena

Šo sestdien Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans notiks otrā kluba diena, kuras laikā tiks izspēlētas kluba dienu ietavaros paredzētās spēles, kā arī pēc tām tiks izspēlēts kārtējais komercturnīrs pēc viena mīnusa sistēmas.

Visiem kluba biedriem lūgums atsūtīt uz info@paddydarts.lv info par to vai piedalīsies vai netiec, lai varma jau laicīgi saplānot pirmā apļa spēles.

Tāpat lūgums visiem kluba biedriem atsūtīt informāciju vai plāno startēt Vecumnieku Kausā, kā arī, ja plāno startēt, tad nepieciešams atsūtīt uz e-pastu sekojošu informāciju, kura ir nepieciešama reģistrācijai uz turnīru:

1. Kopš kura gada spēlē šautras

2. Mīļākā dziesma (nosaukums)

3. Mīļākās dziesmas autors (ja zin)

4. Panākumi sportā

5. Divos teikumos par sevi

Plānojam, ka uz sacensībām varētu braukt ar diviem busiem. Manējais sešvietīgais, kurā braukšu es, Ieva un mūsu sīcis Mikus, kā arī varēšu paņemt vēl trīs līdzbraucējus. Kā arī itkā tiek plānots, ka Pēterim būs deviņvietīgais buss (ja būs jau iegādājies) un tur būs vēl bez Pētera 8 vietas. Ja būs nepeiciešams, tad vēl pielauzīsim arī Juriju braukt ar savu autiņu, bet tas jau būs nepieciešamības gadījumā.

Atsūtiet info līdz 19. februārim vai arī kluba dienas laikā nodosiet visu šo informāciju, lai varu visus piereģistrēt uz sacensībām.