Aizvadīta pirmā kluba diena

29. janvārī Paddy Whelans krodziņā tika aizvadīta pirmā kluba diena, kuras ietvaros tika izrunāti kluba plāni un mērķi attiecībā uz 2011. gadu. Uz pirmo kluba dienu bija ieradušies 10 dalībnieki. Nākamā kluba diena ir paredzēta 19. februārī tieši nedēļu pirms Vecumnieku kausa uz kuru kluba spēlētāji ieradīsies ļoti kuplā skaitā.

Tāpat visi vienojāmies, ka kluba dienas tiks organizētas reizi mēnesī, kuru laikā katrs ar katru gada laikā būsim izspēlējuši 2 apļus. Pēc šo apļu izspēles notiks izslēgšanas spēles pamatojoties uz ieņemtajām vietām kungiem un dāmām atsevišķi.

Vienā tikšanās reizē, katrs aizvadīs maksimums četras spēles. Savukārt peč šīm spēlēm visi kas vēlas piedalās nelielā turnīriņā pēc viena mīnusa sistēmas.

No kluba dienu spēlēm tiks apkopota arī statistika par gūtajiem 180, nobeigumiem virs 100 un ātrākajiem legiem līdz 21. šautrai.

Jau pirmajā dienā statistikas rādītājos izcēlās divi spēlētāji – Žanis Buklovskis ar diviem 180, nobeigumu no 101 un pabeigtu legu ar 18. šautru, kā arī Mareks Gražuls ar vienu 180 un pabeigtu legu ar 19. šautru.

Paddy Whelans kluba dienu izspēles (PDF)

Paddy Whelans kluba dienu izspēļu statistika (PDF)

Savukārt pēc kluba dienas izspēlēm tika aizvadīt komercturnīrs, kurā uzvaru svinēja Jurijs Botvinko finālā ar 3:0 pārspējot Dmitriju Blatovu.

Paddy Whelans pirmās kluba dienas komercturnīra izspēle (PDF)