Paddy Whelans turnīru 5. posmā uzvar Madars Razma

Pagājušo ceturtdien tika aizvadīts 5. šī gada Paddy Whelans darts turnīru posms, kurā uzvaru izcīnīja Madars Razma. madars finālā ar 3:2 pārspēja Ilvaru Drauli.

Kopumā uz sacensībām bija ieradušies 16 dalībnieki.

Apakšgrupu spēlēs pa vienam 180 guva Madars Razma un Gatis Bezdelīga, bet ar nobeigumiem izcēlās Ilvars Draulis no 124 un Madars Razma no 104, bet Agnis Šumakovs pabeidza legu ar 17. šautriņu.

Ceturtdaļfinālā Agnis Šumakovs ar 3:1 pārspēja Barnaby Scothern, Madars Razma iemeta vienu 180 un ar 3:0 pārspēja Kristapu Deksni, Žanis Buklovskis spraigā cīņā ar 2:3 atzina Ilvara Drauļa pārākumu un Jurijs Botvinko ar 3:2 pārspēja Dmitriju Blatovu.

Pusfinālā starp Agni un Madaru norisinājās ļoti spraiga cīņa un uzvarētājs bija jānoskaidro izšķirošajā legā. Šoreiz veiksmīgās izrādījās Madars. Tāpat madaram arī trešais 180 šajā dienā. Savukārt ne mazāks spraiga spēle notika otrajā pusfinālā, kurā Ilvars ar 3:2 pārspēja Juriju un atzīmējās ar nobeigumu no 156.

Spēlē par 3. vietu savā starpā tikās Agnis un Jurijs. Arī šai spēlē, lai noskaidrotu uzvarētāju, bija nepieciešams izspēlēt visu piecus legus. Laigan Agnim padevās nobeigums no 112, tomēr nācās atzīt Jurija pārākumu ar 2:3.

Finālā savā starpā tikās Madars un Ilvars. Jāsaka ka arī šī spēle nebija izņēmums un bija nepeiciešami visi pieci legi, lai noskaidrotu labāko. Jāatzīmē, ka šajā spēlē neviens tā arī nevinēja savu legu – tika paņemti pretinieku legi. Ilvars divas reizes izvirzījās vadībā ar 1:0 un 2:1, bet Madaram katru reizi izdevās izlīdzināt rezultātu. Savukārt izšķirošajā legā Ilvars izsaktījās saguris jo tā viņam bija trešā pēc kārtas piecu legu spēle. Finālā uzvaru ar 3:2 izcīnīja Madars.

Madars Razma (71,22) 3:2 Ilvars Draulis (63,03)

Paddy Whelans 5. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 5. posms notiks 03. februārī pulksten 20:00.