11. posmā uzvar Uldis Zeitmanis

Pagājušajā ceturtdienā 24. martā Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās tika aizvadīts šī gada 11. šautriņu mešanas turnīru posms, kurā uzvaru pēc ilgiem laikiem izcīnīja Uldis Zeitmanis, kurš finālā ar 3:1 pārspēja fināla debitantu Ivaru Lindi.

Apakšgrupu spēlēs statistikas rādītājos izcēlās Ilvars Draulis pabeidzot legus ar 16., 17. un 18. šautru, Uldis Zeitmanis pabeidzot legu ar 16. šautru, kā arī Jurijs Botvinko pabeidzot legu ar 20. šautru un vienu legu pabeidzot no 100.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā par iekļūšanu pusfinālā Ivars Linde ar 3:1 pārspēja Dmitriju Blatovu, bet Uldis Zeitmanis ar 3:1 pārspēja Sandri Bačkinu.

Pirmajā pusfinālā diezgan negaidīti Ivars Linde ar 3:2 pārspēja Paddy Whelans Darts turnīru reitinga līderi Ilvaru Drauli. Ilvaram viens legs pabeigts ar 20. šautru. Savukārt otrajā pusfinālā Uldis Zeitmanis ar 3:1 pārspēja Juriju Botvinko.

Spēlē par trešo vietu Jurijs ar 1:3 atzina Ilvara pārākumu un ierindojās 4. vietā.

Finālā pirmo legu uzvarēja Ivars Linde izvirzoties vadībā, bet tālāk daudz pieredzējušākais Uldis Zeitmanis nodemonstrēja nedaudz labāku sniegumu par savu oponentu un noslēdza spēli savā labā ar 3:1. Ivaram šis bija pirmais fināls viņa šautriņu metēja karjerā. Uldim viens legs pabeigts ar 21. šautru.

Ivars Linde (46,67) 1:3 Uldis Zeitmanis (54,00)

Paddy Whelans 11. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 12. posms notiks 31. martā pulksten 20:00.