Dmitrijam Blatovam pirmais panākums visā turnīrā

Pagājušajā ceturtdienā Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās tika aizvadīts šautriņu turnīra 8. posms. Savu pirmo uzvaru visā turnīrā izcīnīja Dmitrijs Blatovs finālā ar 3:1 pārspējot Ilvaru Drauli.

Uz sacensībām bija ieradušies 12 spēlētāji. Apakšgrupu spēlēs pa vienam 180 iemeta Jurijs Botvinko un Dmitrijs Blatovs. Dmitrijam vēl arī pabeigti legi ar 18. un 19. šautru, bet Žanim Buklovskim ar 21.

Ceturtdaļfinālos Uldis Zeitmanis ar 3:0 pārspēja Pēteri Šteinbergu un Dmitrijs Blatovs ar Identisku rezultātu pārspēja Maksimu Barkovski. Savukārt pārējos ceturtdaļfinālos spēles bija daudz saspringtākas, jo abas noslēdzās ar 3:2. Ilvars Draulis spēja lauzt spēles gaitu un ar 3:2 pārspēja Žani Buklovski, kā arī Gatis Bezdelīga ar 3:2 pārspēja Juriju Botvinko. Žanim ceturtdaļfinālā pabeigts legs ar 16. šautru, bet Gatim viens 180 un 18. šautra.

Pirmajā pusfinālā Dmitrijs Blatos neatstāja nekādas izredzes Uldim Zeitmanim pārspējot to ar 3:0. Dmitrijam arī nobeigts legs ar 17. šautru. Otrajā pusfinālā Ilvaram Draulim atkal bija nepieciešams maksimālais legu skaits, lai pārspētu Gati bezdelīgu ar 3:2 un iekļūtu finālā.

Spēlē par trešo vietu Uldis Zeitmanis nodemonstrēja ļoti labu sniegumu ar 3:0 pārspējot Gati Bezdelīgu un ierindojoties 3. vietā. Uldis visus legus pabeidza ar 20. šautru un vidēji sērijā guva 75,15 punktus.

Savukārt finālā Ilvars nespēja izrādīt pienācīgu pretošanos Dmitrijam un bija spiests atzīt tā pārākumu ar 1:3. Dmitrijam savukārt šī bija pirmais uzvarētais turnīrs.

Dmitrijs Blatovs (63,89) 3:1 Ilvars Draulis (61,37)

Paddy Whelans 8. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 9. posms notiks 03. martā pulksten 20:00.