Komandu čempionāta Virslīgas 1. posms jau šo sestdien

Šo sestdien Latvijas Darts Organizācijas stendā tiks aizvadīts Latvijas Klubu Komandu čempionāta 1. posms Virslīgā. No mūsu kluba Virslīgā startēs divas komandas, kuras pagājušā gada Latvijas Klubu Komandu Kausā izcīnīja 2. un 3. vietu nodrošinot sev vietu Virslīgā.

Paddy Whelans Darts Riga pirmajā komandā startēs Ilvars Draulis, Mareks Gražuls, Žanis Buklovskis un Sandija Andersone, bet otrajā komandā Jurijs Botvinko, Artis Kaufmanis, Uģis Ādamsons un Natālija Deksne.

Šoreiz tika nolemts, ka Virslīgā startēs tie paši dalībnieki, kuri arī izcīnīja tiesības klubam ar divām komandām startēt Virslīgā. Bet uz Baltijas Kausu, kur klubs tiks pārstāvēts ar divām komandām un uz Klubu Komandu Kausu sastāvi tiks komplektēti pēc citiem principiem. Par pamatu tiks ņemta pieredze, aktuālie rezultāti, kā arī sacensību un kluba dienu apmeklētība.

Paddy Whelans Darts Riga trešajā komandā (1B līga) startēs Uldis Zeitmanis, Dmitrijs Blatovs, Kristaps Deksnis un Ieva Brikmane-Buklovska, bet ceturtajā (1A līga) startēs Ronalds Mežals, Kirils Staruhins, Ivars Linde, Kristīne Krūka.

Tā kā līgu sacensības notiks dažādos datumos, tad komandas uz sacensībām aizvedīs Žanis Buklovskis. Atliks tikai samesties degvielai un labi nostartēt 🙂

Uzdevums Virslīgas komandām

1. Izcīnīt pirmās divas vietas Virslīgas regulārajā čempionātā

2. Izcīnīt Virslīgas Kausu

Uzdevums 1A un 1B līgas koman dām

1.  Ieņemt pirmās vietas savās līgās regulārā čempionāta kopvērtējumā

2. Izcīnīt vietu Virslīgā

3. Izcīnīt 1. līgas kausu

Tātad Virslīgas komandu spēlētājiem sestdien no 12:00 jāierodas Ķīpsalas hallē, kur tie saņems ieejas aproces izstādē. Sacensības sāksies pulksten 13:00.

Arī pārējie atbalstītāji un skatītāji laipni aicināti.