Vecumnieku kausā mūsējiem devītās vietas

Aizvadītajā Latvijas reitinga sacensību posmā Vecumnieku kauss 2011 labākie sasniegumi mūsu kluba pārstāvjiem Ilvaram Draulim, Žanim Buklovskim un Natālijai Deksnei, kuri ierindojās 9. vietā. Šajā sacensībās mūsu klubs tika pārstāvēts 12 spēlētāju sastāvā – 3 dāmas un 9 kungi.

Apakšgrupu kārtu nespēja pārvarēt Kristīne Krūka, Arnis Gerners, Pēteris Šteinbergs un Kristaps Deksnis.

Savukārt izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā dāmām Natālija Deksne tikai ar 3:4 atzina Andas Seimanes pārākumu un ierindojās 9. vietā. Savukārt Sandija Andersone ar 1:4 atzina nākamās finālistes Avelīnas Lāces pārākumu un arī ieņēma 9. vietu.

Kungu izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Žanis Buklovskis ar 4:0 pārliecinoši atstāja sausā lietuvieti Liudas Čereskevičius, Ronalds Mežals ar 0:4 atzina cita lietuvieša Dainiusa Ivanavičiusa paŗākumu, Uldis Zeitmanis ar 2:4 atzina Ivara Zilgalvja pārākumu, Jurijs Botvinko jau pirmajā kārtā tikās citu mūsu kluba pārstāvi Ilvaru Drauli un ar 2:4 atzina otrā pārākumu, bet Dmitrijs Blatovs ar 1:4 atzina Ģirta Ločmeļa pārākumu.

Ronalds Mežals, Uldis Zeitmanis, Jurijs Botvinko un Dmitrijs Blatovs šajā turnīrā izcīnīja 17. vietu.

Izslēgšanas spēļu otrajā kārtā Žanis ar 1:4 atzina Arņa Venta pārākumu un ierindojās 9. vietā. Arī Ilvaram šī kārta diemžēl izrādījās pēdējā lai gan bija teicama izdevība izlīdzināt rezultātu 3:3 tomēr tika peidzīvots zaudējums ar 2:4 pret Madaru Razmu. Ilvaram arī 9. vieta.

Nākamās Latvijas reitinga sacensības notiks jau pēc nepilnām divām nedēļām Jēkabpilī, kur tiks aizvadīts Jēkabpils čempionāts 2011.