Aprīļa otrajā posmā uzvar Ilvars Draulis

Pagājušajā ceturtdienā tikai aizvadīts Paddy Whelans Darts turnīru 14. posms, kurā uzvaru izcīnīja Ilvars Draulis. Attiecīgi pēc šīs uzvaras ir saasinājusies situācija aprīļa kopvērtējumā un nākamais posms izšķirs, kuram no kluba spēlētājiem tiks apmaksāta dalības maksa Bauskas Kausā. Tāda pati situācija valda arī Sandijas Andersones un Ineses Alsiņas starpā, jo abas šķir tikai viens punkts.

Kopumā uz sacensībām bija ieradušies 18 dalībniekiem starp kuriem bija arī virkne jaunu spēlētāju, kuri par sacensībām uzzināja izstādes Atpūta un Sports 2011 laikā.

Apakšgrupu spēlēs vienīgais izcēlās Jurijs Botvinko vienu legu pabeidzot ar 19. šautru. Savukārt izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Edgaram Znutiņam izdevās pabeigt legu ar 20. šautru.

Ceturtdaļfinālā Ilvars Draulis ar 3:0 pārspēja Mārtiņu Krauzi un iemeta vienu 180, Inese Alsiņa ar 3:0 atstāja sausā iepriekšējā turnīra uzvarētāju Uldi Zeitmani, Žanis Buklovskis ar 3:1 pārspēja Kirilu Staruhinu un Barnaby Scothern ar 3:2 sīvā cīņā pārspēja Juriju Botvinko.

Pusfinālā Ilvars Draulis ar 3:0 pārspēja Inesi Alsiņu un kvalificējās finālam, bet Žanis Buklovskis ar 3:1 pārspēja Barnaby Scothern. Žanim arī legs ar 21. šautru un nobeigums no 158, kas pašlaik ir augstākais rezultāts. Līdz šim bija nobeigums no 156 Ilvaram Draulim.

Spēlē par 3. vietu Barnaby ar 3:1 pārspēja Inesi un ieņēma 3. vietu.

Finālā Žanis nespēja izrādīt pienācīgu pretestību Ilvaram un piedzīvoja zaudējumu ar 0:3. Ilvaram arī pabeigti legi ar 19. un 21. šautru.

Ilvars Draulis (72,73) 3:0 Žanis Buklovskis (58,40)

Paddy Whelans 14. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 15. posms notiks 21. aprīlī pulksten 20:00.