Aprīli ar uzvaru iesāk Uldis Zeitmanis

Pagājušajā ceturtdienā atsākās jauns Paddy Whelans darts turnīru trīs mēnešu reitinga cikls. Šo ciklu ar uzvaru iesāka Uldis Zeitmanis, kurš finālā ar 3:1 pārspēja Mareku Gražuli.

Kopumā uz sacensībām bija ieradušies 14 dalībnieki, kuru starpā bija arī divi turnīru jaunpienācēji. Tādējādi pēdējo divu nedēļu laikā mums jau ir piepulcējušies pieci jauni spēlētāji. Lielā mērā ir jāpasakās arī izstādei Atpūta un Sports, kurā Latvijas Darts Organizācija piedalījās ar savu šautru stendu.

Apakšgrupu spēlēs Jurijam Botvinko izdevās pabeigt legu ar 17. šautru, Ilvaram Draulim padevās nobeigums no 150, bet Kirilam Staruhinam un Marekam Gražulim pa viena 180.

Spēlēs par iekļūšanu ceturtdaļfinālā Žanis Buklovskis ar 2:0 pārspēja Maksimu Barkovski un Vladimirs Putins ar tādu pašu rezultātu pārspēja Annu Lukaševiču.

Ceturtdaļfinālā Uldis Zeitmanis ar 3:1 pārspēja Žani Buklovski. Uldim arī pabeigts legs ar 21. šautru. Jurijs Botvinko sīvā cīņā ar 3:2 pārspēja Sandiju Andersoni, Mareks Gražuls ar 3:1 pārspēja Ilvaru Drauli un Kirils Staruhins ar 3:0 pārspēja Vladimiru Putinu.

Pirmajā pusfinālā Uldis Zeitmanis pabeidzot divus legus ar 20. un 21. šautru ar 3:1 pārspēja Juriju Botvinko. Savukārt otrajā pusfinālā Mareks Gražuls ļoti sīvā cīņā spēja izraut uzvaru pret Kirilu Staruhinu ar 3:2.

Spēlē par 3. vietu Jurijs Botvinko ar 3:2 pārspēja Kirilu Staruhinu un ierindojās trešajā vietā.

Finālā Uldis Zeitmanis vienu legu pabeidza ar 19. šautru un ar 3:1 pārspēja Mareku Gražuli.

Uldis Zeitmanis (56,94) 3:1 Mareks Gražuls (53,58)

Paddy Whelans 13. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 14. posms notiks 14. aprīlī pulksten 20:00.