Ievai otrais zelts pēc kārtas

Sestdien 23. aprīlī notika piektais Latvijas reitinga sacensību posms Bauskas Kauss 2011, kurā piedalījās arī 12 mūsu kluba pārstāvji. Dāmu konkurencē mūsu klubu pārstāvēja Ieva Brikmane-Buklovska , Natālija Deksne , Sandija Andersone un Inese Alsiņa, bet kungu konkurencē Žanis Buklovskis, Ilvars Draulis, Mareks Gražuls, Dmitrijs Blatovs, Arnis Gerners, Kirils Staruhins, Pēteris Šteinbergs, Tomas Alsiņš.

Īpaši veiksmīgas sacensības padevās Ievai, kura izcīnīja uzvaru nu jau otrajās pēc kārtas Latvijas reitinga sacensībās tādējādi ieņemot 1. vietu Latvijas reitingā. Ieva finālā ar 4:1 pārspēja sīvāko konkurenti par vietu reitingā Ligitu Vilks no kluba Pieci Vilki.

Natālija un Sandija kvalificējās izslēgšanas spēlēm, bet pirmajā kārtā piedzīvoja zaudējumus un ierindojās 9. vietā. Natālija ar 3:4 atzina Andas Seimanes no Lūšiem pārākumu, bet Sandija ar 1:4 piekāpās Lietuvas spēcīgākajai spēlētājai Erikai Bagdonavičienei.

Inese Alsiņa diemžēl izslēgšanas spēlēm nekvalificējās un ieņēma 17. vietu turnīrā. Inesei bija iespēja izcīnīt arī Bauskas “čaiņika” kausu, bet gandarījuma turnīra finālā nācās atzīts Priekules kluba pārstāves Irēnas Bauzes pārākumu ar 1:2.

Pēc šīm sacensībām mūsu dāmas Latvijas reitingā ieņem sekojošas vietas:

1. Ieva Brikmane-Buklovska (42 p.)
6. Natālija Deksne (19 p.)
12. Sandija Andersone (14 p.)
18. Kristīne Krūka (7 p.)
32. Inese Alsiņa (1 p.)

Kungu konkurencē visveiksmīgāk nosatartēja Žanis Buklovskis, kurš spēja aizcīnīties līdz 5. vietai. Cīņā par iekļūšanu pusfinālā Žanis ar 1:4 atzina nākamā čempiona Dariusa Labanauskas pārākumu, lai gan bija labas iespējas arī aizķerties šajā spēlē. Taču šoreiz pretinieks bija veiksmīgāks.

Ilvars Draulis, Mareks Gražuls un Dmitrijs Blatovs ierindojās 9. vietā. Ilvars ar 1:4 atzina Priekules kluba pārstāvja Madara Razmas pārākumu, Mareks ar 0:4 atzina lietuvieša Gintarasa Nagevičiusa pārākumu un Dmitrijs  ar 0:4 piekāpās tam pašam Dariusam.

Vēl izslēģšanas spēlēm kvalificējās Arnis Gerners un Kirils Staruhins. Arnis pirmajā kārtā ar 0:4 atzina Cēsu kluba pārstāvja Naura Gleglu pārākumu, bet Kirils Staruhins ar tādu pašu rezultātu atzina Lūšu kluba pārstāvja Guntara Grebska pārākumu. Abiem spēlētājiem 17. vieta.

Savukārt izslēgšanas spēlēm nekvalificējās Pēteris Šteinbergs un Tomas Alsiņš, kuriem šajās sacensībās 33. vieta.

Pēc šīm sacensībām mūsu kungi Latvijas reitingā ieņem sekojošas vietas:

8. Ilvars Draulis (23 p.)
9. Žanis Buklovskis (22 p.)
14. Dmitrijs Blatovs (16 p.)
16. Jurijs Botvinko (15 p.)
21. Kirils Staruhins (11 p.)
22. Mareks Gražuls (10 p.)
26. Ronalds Mežals (8 p.)
29. Kristaps Deksnis (7 p.)
29. Arnis Gerners (7 p.)
33. Uldis Zeitmanis (6 p.)
41. Artis Kaufmanis (4 p.)
51. Uģis Ādamsons (2 p.)
51. Pēteris Šteinbergs (2 p.)
63. Ivars Linde (1 p.)
63. Tomas Alsiņš (1 p.)

Nākamās Latvijas reitinga sacensības notiks šī gada 21. maijā Cēsīs, kad tiks aizvadīts sestais Latvijas reitinga sacensību posms Cēsu Kauss 2011.

Lūgums visiem kluba biedriem jau sūtīt uz info@paddydarts.lv info par piedalīšanos vai nepiedalīšanos turnīrā, kā arī vai plāno doties ar savu transportu vai vēlies pievienoties kopējam braucienam.

Un neaizmirsti šo sestdien 30.04. kluba diena no 13:00 Paddy Whelans. Gatavosimies komandu čempionātam.