Mūsējiem neveiksmīgs starts Virslīgā

Šo sestdien izstādes “Atpūta un Sports 2011” laikā tika izspēlēta pirmā kārta Latvijas Klubu komandu čempionātam Virslīgā. Mūsu kluba pirmā un otrā komanda, kuras pērn Latvijas Klubu komandu kausā ieņēma 2. un 3. vietu startēja praktiski nemainīgā sastāvā, vienīgi dāmas tika samainītas vietām.

Jāsaka gan ka šoreiz mūsējiem starts galīgi nepadevās, jo pirmā komanda ieņēma 5. vietu, bet otrā komanda 4. vietu pēc pirmā posma kopvērtējuma. Protams nekas traģisks nav noticis, jo priekšā vēl trīs posmi, bet lai izpildītu kluba noteiktos uzdevums būs krietni jāpasvīst.

Sacensības šādā formātā Latvijā notiek pirmo reizi un spēlētājiem protams ir jāpierod pie jaunās sistēmas. Kā mīnus vēl būtu jāmin, ka gan Jurijs gan Žanis bija iesaistīti arī LDO stenda organizēšanā izstādē, kas vienmēr prasa daudz spēka un iespējams tas arī liedza nostartēt labāk.

Tagad tikai atliek gatavoties nākamajiem posmiem.

Tāpat drīzumā tiks aizvadīti arī Latvijas Klubu komandu čempionāta pirmie posmi 1A un 1B līgās. Bet šie datumi vēl tiek precizēti un drīzumā tiks publicēti.

2011. gada Latvijas Klubu Komandu čempionāta Virslīgas 1. posma rezultāti (PDF)