Mūsu klubam pirmais zelts

Pagājušajā sestdienā galvaspilsētas viesnīcā Maritim Park Hotel Riga tika aizvadīts Latvijas reitinga sacensību ceturtais posms – Rīgas čempionāts 2011. Mūsu klubu šajās sacensībās pārstāvēja četras dāmas – Ieva Brikmane-Buklovska, Sandija Andersone, Natālija Deksne un Kristīne Krūka, kā arī deviņi kungi – Žanis Buklovskis, Jurijs Botvinko, Ronalds Mežals, Kristaps Deksnis, Mareks Gražuls, Ilvars Draulis, Arnis Gerners, Dmitrijs Blatovs un Kirils Staruhins.

Dāmu konkurencē, finālā nodemonstrējot fantastisku spēli, zeltu izcīnīja Ieva Brikmane-Buklovska, kurai tā bija pirmā uzvara turnīrā pēc atgriezšanās šautrās.

Sandijai Andersonei šajā turnīrā 9. vieta, jo izslēgšanas spēļu kārtā ar 2:3 tika atzīts tieši Ievas pārākums. Diemžēl mūsējām sanāca tikties jau pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā.

Diemžēl negaidīti izslēgšanas spēlēm nespēja kvalificēties Natālija Deksne un Kristīne Krūka un abas ieņēma 17. vietu turnīrā.

Kungu konkurencē Ilvaram Darulim un Jurijam Botvinko izdevās aizsisties līdz astotdaļfinālam, kurā tika peidzīvoti zaudējumi un turnīrā bija jāsamierinās ar 9. vietu.

Savukārt vienu kārtu iepriekš piedzīvoja zaudējumus Ronalds Mežals, Mareks Gražuls un Žanis Buklovskis ieņemot 17. vietu turnīrā.

Savukārt 33. vieta Arnim Gerneram, Dmitrijam Blatovam, Kristapam Deksnim un Kirilam Staruhinam, kas nozīmē, ka visi kluba pārstāvji kvalificējās izslēgšanas spēlēm.

Sīkāka informācija par turnīru ir atrodama Latvijas Darts Organizācijas mājas lapā www.latviadarts.com

Attiecīgi Ievai, kā reitinga turnīra uzvarētājai klubs apmaksās dalības maksu Bauskas Kausa sacensībās, kuras notiks jau šo sestdien.

Bauskas kausā mūsu klubs tiks pārstāvēts ar 3 dāmām – Ievu Brikmani-Buklovsku, Sandiju Andersoni un Inesi Alsiņu, kā arī 7 vai 9 kungiem – Žani Buklovski, Pēteri Šteinbergu, Tomasu Alsiņu, Kirilu Staruhinu, Dmitriju Blatovu, Mareku Gražuli, Arni Gerneru un iespējams arī Ilvaru Drauli un Juriju Botvinko, bet par pēdējiem diviem nav nekādas garantijas. Tāpat arī pastāv iespēja, ka dāmu konkurencē mums vēl pievienosies Natālija Deksne.