Ilvaram Draulim ceturtais panākums pēc kārtas

Pagājušajā ceturtdienā 05. maijā tika aizvadīts 17. Paddy Whelans Darts turnīru posms, kurā savu ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Ilvars Draulis. Arī šoreiz tāpat, kā iepriekšējā turnīrā finālā Ilvars pārspēja Uldi Zeitmani.

Uz sacensībām kopumā bija ieradušies 18 dalībnieki. Apakšgrupu spēlēs statistikas rādītājos spēlētāji izcēlās tikai pabeidzot legus zem 21. šautras. Uldis Zeitmanis pabeidza legu ar 18. šautru, Ilvars Draulis un Mareks Gražuls pabeidza pa vienam legam ar 19. šautru un Uģis Ādamsons pabeidza legu ar 20. šautru.

Izslēgšanas spēlēs Mareks Gražuls cīņā par vietu ceturtdaļfinālā pabeidza legu no 114 un kvalificējās ceturtdaļfinālam. Savukārt ceturtdaļfinālā Mareks spraigā cīņā ar 2:3 piekāpās Ilvaram Draulim. Marekam arī pabeigts legs ar 17. šautru un viens 180. Dmitrijs Blatovs ar 3:2 pārspēja Mārtiņu Krauzi, Uldis Zeitmanis ar tādu pašu 3:2 pārspēja Uģi Ādamsonu, kuram viens legs pabeigts ar 19. šautru un Jurijs Botvinko ar 3:2 pārspēja Kirilu Staruhinu.

Pirmajā pusfinālā Ilvars Draulis ar 3:0 pārspēja Dmitriju Blatovu. Ilvaram arī pabeigts legs ar 18. šautru. Otrajā pusfinālā Uldis Zeitmanis ar 3:1 pārspēja Juriju Botvinko. Uldim viens legs pabeigts ar 21. šautru, bet Jurijam pabeigts legs ar 18. šautru un nobeigums no 108.

Spēlē par trešo vietu Jurijs ar 3:0 pārspēja Dmitriju Blatovu un pateicoties šim panākumam atkal izvirzījās otrajā vietā šī gada kopvērtējumā.

Finālā tāpat, kā iepriekšējā turnīrā savā starpā tikās Ilvars Draulis un Uldis Zeitmanis. Arī šoreiz ar 3:1 labāks izrādījās Ilvars. Ilvaram arī divi legi pabeigti ar 20. šautru.

Ilvars Draulis (67,64) 3:1 Uldis Zeitmanis (56,90)

Paddy Whelans 17. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 18. posms notiks 12. maijā pulksten 20:00.