Sandijai sudrabs Priekules kausā

Sestdien 03. septembrī notika septītais Latvijas reitinga sacensību posms Priekules Kauss 2011, kurā piedalijas mūsu klubu pārstāvēja divas dāmas – Sandija Andersone un Ieva Brikmane-Buklovska, ka arī pieci kungi – Dmitrijs Blatovs, Mareks Gražuls, Žanis Buklovskis, Kirils Staruhins un Arnis Gerners.

Damu konkurencē visveiksmīgāk nostartēja Sandija Andersone, kura izcīnīja 2. vietu fināla sīvā cīņa atzinot lietuvietes Vilmas Armalienes parākumu – 2:5.

Savukārt Ievai jau ceturdāļfināla bija jātiekas ar Sandiju, kura, ka jau zināms šoreiz veicās labāk, rezultāta Sandijai uzvara ar 4:2.

Dāmu turnīra rezultāti: grupu turnīrs; izslēgšanas spēles;

Finālu statistika

Kungu konkurencē viegsmīgakāis rezultāts Kirilam Staruhinam un Dmitrijam Blatovam – 9. vieta.

Kirils astotdaļfinālā tikās ar Madaru Razma, bet neveiksmīgas legu nobeigumu dēļ atzina Madara pārākumu ar 4:0. Dmitrijs  tikās ar Guntaru Grebski no Jēkabpils kluba “Lūsis”, bet nespēja paradīt labu spēli rezultāta zaudējums ar 0:4.

Žanis Buklovskis un Mareks Gražuls ierindojas 17. vieta. Žanis ar 1:4 piekāpās Arūnasam Čiplim, bet Mareks ar 2:4 atzina “Bauskas darts” klubā pārstāvja Raimonda Jankūna pārākumu.

Savukārt izslēgšanas spēlēm nekvalificējās Arnis gerners, kuram šajās sacensībās 33. vieta.

Kungu turnīra rezultāti: grupu turnīrs; izslēgšanas spēles; statistika;

Svētdien 04. septembrī norisinājās pāru sacensības, kur mūsu klubu pārstāvēja Sandija Andersone kopā ar Ligitu Vilks no “Pieci Vilki” dāmu konkurencē un Dmitrijs Blatovs ar Kirilu Staruhinu kungu konkurencē.

Diemžel Sandijai ar Ligitu nepaveicas un viņas nespēja kvalificēties izslēgšanas spēlem.

Nedaudz labāk gāja Dmitrijam ar Kirilu, kuri izkļuva no grupas kā otrie, zaudējot tikai turnīra uzvarētājiem – lietuviešiem Dariusam Labanauskasam un Gintaram Nagevičusam. Ceturtdāļfināla mūsu kluba pārstāvjiem bija jātiekas ar Priekules kluba pārstāvjiem – Madaru Razma un Aigaru Strēli. Viņi spēja paradīt labu spēli, bet Priekulnieki bija parāki legu nobeigumos, rezultāta zaudējums ar 0:4 un 5. vieta.

Dāmu turnīra rezultāti: grupu turnīrs; izslēgšanas spēles

Kungu turnīra rezultāti: grupu turnīrs; izslēgšanas spēles