Uldis Zeitmanis izcīna septembra labāka spēlētāja titulu

Ceturtdien tika aizvadīts pedējais septembra  Paddy Whelans Darts turnīru posms, kur uzvaru izcīnīja Uldis Zeitmanis fināla pārspējot Ilvaru Drauli, līdz ar to nodrošinot sev arī septembra labāka spēlētāja titulu.

Kopumā uz sacensībām bija ieradušies 17 dalībnieki, kas tika sadalīti piecās grupās. Grupu spēļu statistikas radītājos izcēlās Ilvars Draulis ar pabeigto ar 16. šautru legu, Jānis Pinka ar vienu gūto 180 un pabeigto ar 19. šautru legu, Kirils Staruhins pabeidzot legu ar 21. šautru un Mareks Gražuls ar vienreiz gūto 180. Apakšgrupu spēlēs labāki savās grupās bija Ilvars Draulis, Jānis Pinka, Uldis Zeitmanis, Sandija Andersone un Kirils Staruhins. Tapat play-off spēlēm kvalificējas Ainārs Zandersons, Dzintars Rozītis, Andris Mednis, Jurijs Botvinko, Mārtiņš Krauze, Dmitrijs Blatovs un Mareks Gražuls.

Paddy Whelans 36. posma grupu spēles (PDF)

Spēles par iekļūšanu ceturtdaļfināla trijos mačos bija fiksēts vienāds rezultāts – 3:0, proti Jūrijs pārspēja Mārtiņu, Andris – Kirilu un Mareks – Dzintaru, bet Dmitrijs izšķirošajā legā pārspēja Ainaru ar 3:2. Ainaram legs pabeigts ar 18. šautru, bet Andrim – ar 20. šautru. Pirmajā ceturtdaļfināla Ilvars pārspēja Juriju ar 3:2 pabeidzot vienu legu ar 18. šautru, kā arī pabeidzot legu no 110. Ar tadu pašu rezultātu Sandija pārspēja Andri. Trešajā ceturtdaļfināla Uldis, pateicoties labai dubulto realizēšanai pārspēja Dmitriju ar 3:0. Uldim arī legs pabeigts ar 20. šautru un nobeigums no 103. Visbeidzot Mareks ar 3:1 bija pārāks par Jāni, pabeidzot vienu no legiem no 112.

Pirmajā pusfinālāIlvars Draulis pārspēja Sandiju Andersoni ar 3:1, pabeidzot vienu no legiem ar 18. šautru, bet otrajā – Uldis Zeitmanis pārspēja Mareku Gražuli ar 3:1. Marekam legs pabeigts ar 15. šautru. Spēlē par 3. vietu Mareks ar 3:2 pārspēja Sandiju gūstot vienu 180.

Finālā sīvā cīņā izšķirošajā legā Uldis bija pārāks par Ilvaru. Ilvaram viens legs pabeigts ar 20. šautru, bet Uldim – ar 21. šautru.

Ilvars Draulis (64.84) 2:3 (65.52) Uldis Zeitmanis

Paddy Whelans 36. posma play-off rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 30. posms notiks 7. oktobrī pulksten 20:00.