Žanis Buklovskis izcīna uzvaru 35. posmā

Pagājušajā ceturtdienā Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans tika aizvadīts 35. šī gada turnīru posms, kurā uzvaru svinēja Žanis Buklovskis. Kopumā uz sacensībām bija ieradušies 15 dalībnieki, kas tika sadalīti piecās grupās pa trim cilvēkiem katrā.

Apakšgrupu spēlēs labāki savās grupās bija Ilvars Draulis, Jurijs Botvinko, Uldis Zeitmanis, Raivis Ogorodovs un Ivars Linde. Tapat play-off spēlēm kvalificējas Mārtiņš Krauze, Jānis Pinka, Dmitrijs Blatovs, Žanis Buklovskis un Kirils Staruhins.

Spēles par iekļūšanu ceturtdaļfināla Dmitrijs Blatovs pārspēja Jāni Pinku ar 3:1, bet Zanis Buklovskis ar tādu pašu rezultātu Mārtiņu Krauzi. Pirmajā ceturtdaļfināla Ilvars Draulis izvirzījās vadība 2:0 pret Dmitriju Blatovu, bet neveiksmīgo legu  nobeigumu dēļ nespēja noturēt to, rezultāta zaudējums ar 2:3. Otrajā ceturtdaļfināla Raivis Ogorodovs ar 3:0 pārspēja Ivaru Linde. Parējās spēles sīvā cīņā ar vienādu rezultātu 3:2 Žanis pārspēja Uldi Zeitmani, bet Kirils – Juriju Botvinko.

Pirmajā pusfināla Dmitrijam nākas atzīt Raivisa pārākumu ar 3:1, bet otrajā ar vispopulārāko rezultātu 3:2 Žanis pārspēja Kirilu. Spēle par 3. vietu uzvaru svinēja Kirils ar 3:1.

Finālā Žanim izdevās parādīt labu spēli, rezultātā – pelnīta uzvara ar 3:0, ka arī viens lega nobeigums no 100. punktiem un divi legi pabeigtie ar 21. šautru.

Raivis Ogorodovs (60,36) 0:3 Žanis Buklovskis (69,36)

Paddy Whelans 26. posma rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Reitinga saasinājās cīņa par labāka septembra spēlētāja titulu, proti Žanim un Ilvaram ir pa 26. punktiem, bet tikai par 2. punktiem no viņiem atpaliek Uldis.

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Pēdējais septembra posms notiks 29. septembrī pulksten 20:00.