Ligita Villks pārtrauc Ilvara uzvaru sēriju

40. šī gada posmā  Ligita Vilks finālā ar 3:2 pārspēja Ilvaru Drauli līdz ar to pārtraucot viņa uzvaru sēriju. Neskatoties uz to Ilvars izcīna oktobra labāka spēlētāja titulu un viņam tiks apmaksāta dalība Latvia Open sacensībās, kas notiks jau pēc divām nedēļām – no 11. līdz 13. novembrim.

Kopumā uz turnīru atnāca 18. dalībnieki, kas tika sadalīti 6. grupās pa 3. cilvēkiem katrā. Apakšgrupu spēļu statistikas radītājos izcēlās Ilvars Draulis ar vienu legu pabeigtu ar 19. šautru un Uģis Ādamsons ar vienu gūto 180. Apakšgrupu spēlēs labākie savās grupās bija Jānis Pinka, Uldis Zeitmanis, Jurijs Botvinko, Dmitrijs Blatovs, Andris Mednis un Mareks Gražuls. Tapat play-off spēlēm kvalificējas Ilvars Draulis, Ligita Vilks, Loreta Abeļūna, Ainārs Zandersons, Uģis Ādamsons un Vita Pence.

Paddy Whelans 40. posma grupu spēles (PDF)

Izslēgšanas spēļu statistikas rādītājos izcēlās Mareks Gražuls ar nobeigumu no 108. un pabeigtu ar 21. šautru legu, Ilvars Draulis ar vienu gūto 180 un pabeigtiem ar 19., 14. un 21. šautru legiem. un Uldis Zeitmanis pabeidzot legu ar 21. šautru.

Pirmajā pusfinālā Ligita Vilks izšķirošajā legā pārspēja Andri Medni ar 3:2, bet otrajā – Ilvars Draulis ar 3:0 pārspēja Juriju Botvinko pabeidzot vienu no legiem ar 18. šautru. Spēlē par 3. vietu Andris pārspēja Juriju ar 3:1. Jurijam arī viens gūts 180.

Fināla Ilvars nespēja parādīt savu spēli, savukārt Ligita nospēlēja diezgan labi – rezultāta pelnīta uzvara Ligitai ar 3:2. Ligitai arī viens legs pabeigts ar 19. šautru.

Ligita Vilks (47,00) 3:2 (56,26) Ilvars Draulis

Paddy Whelans 40 posma. play-off rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 41. posms notiks 20. oktobrī pulksten 20:00.