Latvia Open rezultāti

No 11. līdz 13. oktobrim Maritim Park Hotel telpās norisinājās Latvia Open 2011 sacensībās, kur mūsu klubu pārstavēja 10 kungi un trīs dāmas.

Sacensības mūsu klubam sākas labi, jo piektdien pielozēto pāru sacensībās Jurijam Botvinko kopā ar Stivu Duglasu no Anglijas izdevās izcinīt 1. vietu fināla pārspējot Tomasu Jensenu no Norvēģijas kopā ar Robbie Grīnu no Anglijas.

Pielozēto pāru sacensību rezultāti

Individuālās sacensībās bija jau grūtak un augstāko vietu no kungiem – dalīto 33. izcīnīja Uldis Zeitmanis zaudējot izšķirošajā legā pret Holandes partāvi Davy Verkooijenu 3:4, kā arī Kirilam Staruhinam, kuru ar 4:0 pārspēja Nauris Gleglu. Dalīta 65. vietā turnīru pabeidza Ronalds Mežals un Jurijs Botvinko piekāpjoties ar vienādu rezltātu 0:4 spēlēs pret Džeimsu Sammersu no Anglijas un Runaru Gjosundu no Norvēģijas attiecīgi. Tapat dalīta 65. vieta ir Ilvaram Draulim, kuru pārspēja visa turnīra uzvarētājs – Paul Jennings 4:1. Diemžēl pirmo kārtu neizdevās pārvarēt Dmitrijam Blatovam, Arnim Gerneram un Ivaram Linde, kuri sacensības pabeidza dalīta 129. vietā.

Kungu sacensību rezultāti

Dāmu sacensībās dalīto 17. vietu ieņēma Sandija Andersone un Ieva Brikmane-Buklovska. Sandijas nākas atzīt Ilzes Ūžules parākumu ar 2:4, bet Ievu pārspēja Lumi Silvan no Somijas – 4:1. Kristīnei Krūkai dalīta 33.vieta piekāpjoties Anastasijai Štarevai no Krievijas ar 1:4.

Dāmu sacensību rezultāti

Pāru sacensību rezultāti tiks pievienoti vēlāk.