Novembri ar uzvaru noslēdz Madars Razma

Ceturtdien Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans tika aizvadīts otrais un pedējais novembra posms, kur uzvarēja Madars Razma. Savukārt Uldis Zeitmanis finišējot 4. vietā izcīnīja novembra labāka spēlētāja titulu un viņam tiks apmaksāta dalība “LDO Latvijas Kauss” sacensībās.

Turnīrā piedalījās 16 cilvēki, kā arī apvienota RVT dāmu komanda. Apakšgrupu spēļu statistikas radītājos izcēlās Jurijs Botvinko un Jānis Pinka ar legu pabeigtu ar 20. šautru, ka arī Madars Razma ar legiem pabeigtiem ar 21. un 19. šautru. Apakšgrupu spēlēs labākie savās grupās bija Uģis Ādamsons, Jānis Pinka, Dmitrijs Blatovs, Madars Razma un Sandija Andersone. Tapat play-off spēlēm kvalificējas Uldis Zeitmanis, Ainārs Zandersons, Jurijs Botvinko, Vita Pence, Andris Mednis, Ivars Linde un Vladislavs Stebunovs.

Izslēgšanas spēles statistikas radītājos izcēlās Madars Razma ar legiem pabeigtiem ar 14. un 16. šautru, Uldis Zeitmanis ar legu pabeigtu ar 21. šautru un nobeigumu no 110 un Andris Mednis ar legu, pabeigtu ar 18. šautru. Pirmajā pusfinālā Madars Razma pārspēja Juriju Botvinko ar 3:1, Madaram legi pabeigtie ar 17. un divas reizes ar 19. šautru. Ar tādu pašu rezultātu Andris Mednis pārspēja Uldi Zeitmani. Spēle par 3. vietu Jurijs izšķirošajā legā ar 3:2 pārspēja Uldi.

Fināls iznāca diezgan saspringts, tomēŗ izšķirošajā legā Madars Razma ar 3:2 pārspēja Andri Medni. Madaram viens legs pabeigts ar 19. šautru un divi – ar 20, bet Andrim viens legs pabeigts ar 20. šautru.

Madars Razma (71,08) 3:2 (68,52) Andris Mednis

Paddy Whelans 42 posma. play-off rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Reitinga kopvērtējumā Ilvars jau sen nodrošināja sev 1. vietu. Tagad Jurijam ir pēdēja cerība pacīnīties par 2. vietu – viņam jāatspēlē 24. punktu handikaps. Vēl pirmajā desmitniekā iet arī sīva cīna par 5. vietu starp Dmitriju Blatovu un Kirilu Staruhinu, kurus tagad šķir tikai 4 punkti.

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 43. posms notiks 1. decembrī pulksten 20:00.