Uldim Zeitmanim uzvara pirmajā novembra posmā

Ceturtdien Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans tika aizvadīts kārtējais turnīra posms, kur fināla Uldis Zeitmanis pārspēja Ilvaru Drauli.

Kopumā uz sacensībām bija ieradušies 17 dalībnieki, kas tika sadalīti piecās grupās. Apakšgrupu spēļu statistikas radītājos izcēlās Ilvars Draulis ar vienu legu pabeigtu ar 16. šautru, Uldis Zeitmanis ar vienu legu pabeigtu ar 21. šautru, Ivars Linde ar nobeigumu no 116, Andris Mednis ar vienu legu pabeigtu ar 19. šautru un Kirils Staruhins ar vienu gūto 180. Apakšgrupu spēlēs labākie savās grupās bija Ilvars Draulis, Andris Mednis, Jurijs Botvinko, Jānis Pinka un Kirils Staruhins.  Tapat play-off spēlēm kvalificējas Sandija Andersone, Ingmars, Ivars Linde, Uldis Zeitmanis, Ainārs Zandersons, Dmitrijs Blatovs un Matis Skabs.

Izslēgšanas spēles bija bagātas ar statistikas rādītājiem. Pirmkārt Kirilam Staruhinam izdevās pabeigt vienu no legiem ar 12. šautru, tapat arī nobeidzot to legu no 131. Citos mačos izcēlās Ilvars Draulis ar diviem legiem pabeigtiem ar 19. šautru, Uldis Zeitmanis pabeidzot vienu no legiem ar 20. šautru un Andis Mednis ar legu pabeigtu ar 19. šautru.

Pirmajā pusfinālā Ilvars Draulis ar 3:1 pārspēja Kirilu Staruhinu pabeidzot vienu no legiem no 118. Abiem pretiniekiem šajā spēlē legs pabeigts ar 19. šautru. Otrajā pusfinālā Uldim Zeitmanim izdevās atkārtot Kirila sasniegumu un pabeigt vienu no legiem ar 12. šautru. Ari citus divus viņš nospēlēja labi pabeidzot ar 19. un 21. šautru attiecīgi – rezultāta uzvara ar 3:1 par Andri Medni. Spēlē par 3. vietu Kirils pārspēja Andri ar 3:1. Andrim viens legs pabeigts ar 19. šautru.

Fināla satiekas Paddy Whelans kopvērtējuma līderi – Uldis Zeitmanis un Ilvars Draulis. Šajā reizē parāks bija Uldis – 3:2. Ilvaram legi pabeigtie ar 20. un 21. šautru, Uldim – viens legs pabeigts 21. šautru.

Ilvars Draulis (68,09) 2:3 (64,30) Uldis Zeitmanis

Paddy Whelans 41 posma. play-off rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 42. posms notiks 10. novembrī pulksten 20:00.