Jurijam Botvinko otra uzvara decembrī

Ceturtdien Vecrīgas krodziņā Paddy Whelans tika aizvadīts 45. šī gada posms, kur fināla Jurijs Botvinko pārspēja Jāni Pinku, izvirzoties otrajā vietā kopvērtējumā.

Kopumā uz sacensībām bija ieradušies 13 dalībnieki starp kuriem bija arī viens jaunpienācējs. Apakšgrupu spēļu statistikas radītājos izcēlās Jurijs Botvinko ar legu pabeigtu ar 21. šautru un Kirils Staruhins pabeidzot legu ar 20. šautru. Apakšgrupu spēlēs labākie savās grupās bija Jurijs Botvinko, Dmitrijs Blatovs, Kirils Staruhins un Ivars Linde. Tapat play-off spēlēm kvalificējas Jānis Pinka, Kristaps Deksnis, Pēteris Šteinbergs, Maksims Barkovskis un Raivis Ogorodovs.

Izslēgšanas spēles statistikas radītājos izcēlās Jānis Pinka ar legu pabeigtu ar 20. šautru un Raivis Ogorodovs ar nobeigumu no 146. Pirmajā pusfinālā Jurijs Botvinko ar 3:0 pārspēja Ivaru Linde. Jurijam viens legs pabeigts ar 20. šautru. Otrajā pusfinālā izšķirošajā legā Jānis Pinka pārspēja Raivi Ogorodovu. Jānim legs pabeigts ar 20. šautru, bet Raivim – nobeigums no 104. Spēle par 3. vietu Ivars bija parāks par Raivi – 3:1.

Finālā, kā arī mēneša pirmajā posmā tikās Jurijs Botvinko un Jānis Pinka. Arī šoreiz Jurijam fināls iznāca veiksmīgāks rezultātā uzvara ar 3:1. Jurijam arī viens legs pabeigts ar 21. šautru.

Jurijs Botvinko (59,28) 3:1 (59,40)Jānis Pinka

Paddy Whelans 45 posma. play-off rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Kopvērtējuma Jurijs tomēr izvirzījās priekšā ciņa ar Uldi Zeitmani par 2. vietu, pateicoties labiem rezultātiem decembrī, ka arī tam, ka Uldim neizdodas tikt uz turnīriem.

Paddy Whelans 2011 darts reitinga kopvērtējums (PDF)

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 46. posms notiks 22. decembrī pulksten 20:00.