Latvijas Kausa rezultāti

16-18. decembrī NB viesnīcas telpās norisinājas LDO Latvijas Kauss 2011 sacensības, kur mūsu klubu pārstāvēja 8 kungi un 3 dāmas.

Turnīrs sākas diezgan veiksmīgi, jo pirmajā dienā pielozētajos pāros Dmitrijs Blatovs izcīnija uzvaru parī ar Aināru Zandersonu fināla pārspējot vēl vienu mūsu kluba pārstāvi – Ivaru Linde, kurš spēlēja parī ar Romanu Barkusu.

Individuālās sacensībās visaugstāko 5. vietu izcīnīja Uldis Zeitmanis, kurš zaudēja visa turnīra uzvarētājam lietuvietim Arunam Čiplim. 9 vietu ieņēma Ilvars Draulis, kur arī pārspēja Čiplis, Žanis Buklovskis, kurš 1/8 fināla spelēja ar Uldi un Jurijs Botvinko, kuru pārspēja Jānis Ieviņš. 17 vietu. Vēl 3 kungi apstājās 1/16 fināla: Mareks Gražuls 0:3 Uldis Zeitmanis; Aigars Strēlis 3:1 Kirils Staruhins; Gatis Lancers 3:1 Dmitrijs Blatovs, bet Arnim Gerneram, diemžēl, neizdevās tikt arā no grupas.

LDO Latvijas Kauss 2011 kungiem individuāli (PDF)

Dāmu sacensībās teicams sneigums Ievai Brikmanei-Buklovskai – uzvara visā turnīrā, finālā ar 4:3 pārspējot Zeltīti Strādi no Smiltenes darts kluba. Sandijai Andersonei un Kristīnei Krūkai neizdevās tikt arā no grupās.

LDO Latvijas Kauss 2011 dāmām individuāli (PDF)

Kungu pāru sacensībās Uldis Zeitmanis ar Juriju Botvinko tika līdz finālam, kur viņiem nācās atzīt Aigara Strēļa un Madara Razmas pārākumu. Ivars Linde kopā ar Pēteri Šteinbergu zaudēja 1/4 fināla spēle pret cēsiniekiem – Raivi Ogorodovu un Ilgvaru Lāci, bet Dmitrijs Blatovs un Kirils Staruhins netika arā no stiprās grupas.

LDO Latvijas Kauss 2011 kungu pāri (PDF)

Dāmu pāros no mūsu kluba spēlēja tikai Sandija Andersone ar Kristīni Krūku, kuri palika trešie apakšgrupā.

LDO Latvijas Kauss 2011 dāmu pāri (PDF)

Bildes no sacensībām var apskatīt šeit.