Ievai zelts Vecumnieku Kausā

Sestdien 25. februarī notika otrais Latvijas reitinga sacensību posms Vecumnieku Kauss 2012, kurā piedalījās arī 8 mūsu kluba pārstāvji. Dāmu konkurencē mūsu klubu pārstāvēja Ieva Brikmane-Buklovska, Sandija Andersone un Kristīne Krūka, bet kungu konkurencē – Jurijs Botvinko, Žanis Buklovskis, Uldis Zeitmanis, Kirils Staruhins un Dmitrijs Blatovs.

Vislabāk sacensībās nostartēja Ieva Brikmane-Buklovska, kura izcīnīja pirmo vietu finālā ar 4:0 pārliecinoši pārspējot Irēnu Bauze no ŠMK Priekule. Sandija un Kristīne diemžēl izslēgšanas spēlēm nekvalificējās, bet abiem bija labas iespējas izcīnīt uzvaru gandarījuma turnīra, taču abiem nācās atzīt pretinieku pārākumu pusfinālos.

Kungu konkurencē nevienam neizdevās tikt tālāk par astotdaļfinālu: Jurijs Botvinko zaudēja Rūdolfam Mežeckim, bet Uldis Zeitmanis un Dmitrijs Blatovs piekāpās lietuviešiem – Dariusam Labanauskasam un Arūnam Čiplim attiecīgi. Diemžēl Žanim un Kirilam neizdevās tikt āra no grupās un arī gandarījuma turnīrā viņi abi zaudēja Ilgvaram Lācim no Cēsīm.

Savukārt papildus balvu izcīņā Jurijam Botvinko izdevās pārspēt visus BEST CHECK-OUT un BEST LEG disciplīnās pabeidzot legu no 161 ar 12. šautru.

Vairāk informācijas par turnīru var atrāst LDO mājaslapā:
http://www.latviadarts.com/vecumniekos-triumfe-darius-labanauskas-un-ieva-brikmane-buklovska/

Nākamās Latvijas reitinga sacensības notiks jau pēc nedaudz vairāk, ka divām nedēļām – 17. martā Smiltenē, kad tiks aizvadīts trešais Latvijas reitinga sacensību posms Smiltenes Kauss 2012. Un jau nākošajās nedēļas nogalē Lietuva notiks WDF reitinga sacensības – Traķu Kauss, kur arī startēs mūsu kluba pārstāvji.