Ilvaram otrā uzvara februarī

Pagājušajā ceturtdienā tika aizvadīts Paddy Whelans Darts turnīru 6. posms, kur Ilvars Draulis izcīnīja savu otru uzvaru pēc kārtas fināla pārspējot Natāliju Deksne.

Kopā uz turnīru atnāca 16 cilvēki, kas tika sadalīti 4. grupās. Nepārspēti savās grupās palika Uldis Zeitmanis, Jurijs Botvinko, Ilvars Draulis un Nauris Gleglu rezultāta izcīnot pirmo vietu grupā. Statistikas radītājos izcēlas Uldis Zeitmanis ar legu pabeigtu ar 15. šautru, Kirils Staruhins ar legu pabeigtu ar 19. šautru, Mareks Gražuls ar legu pabeigtu 18. šautru, Ivars Linde ar nobeigumu no 138 un legu pabeigtu ar 18. šautru un Dmitrijs Blatovs ar legu pabeigtu ar 21. šautru.

Izslēgšanas spēlēs Natālija ka arī pagājušajā reizē, pārspēja vispirms Ivaru Linde, kurš rada labu spēli pedējā laikā, bet pēc tam arī kopvērtējuma 2. vietu – Uldi Zeitmani. Žanis Buklovskis spēlē pret Ilvaru Drauli iemeta vienīgo 180 šovakar, tomēr nespēja pārspēt Ilvaru – 2:3. Dmitrijs Blatovs sīvā cīņa pārspēja Kirilu Staruhinu, pabeidzot legu ar 16. šautru, taču nākamajā spēle, neskatoties uz līdzjutēju atbalstu, nespēja pārspēt Juriju Botvinko, kuram padevās nobeigums no 112, ka arī viens legs bija pabeigts ar 21. šautru. Vēl statistika radītājos izcēlās Jānis Pinka pabeidzot legu ar 20. šautru.

Pirmajā pusfināla Natālija Deksne pārspēja Nauri Gleglu ar 3:0, pabeidzot vienu no legiem ar 16. šautru, bet otrajā ar tādu pašu rezultātu Ilvars Draulis pārspēja Juriju Botvinko. Ilvaram legi pabeigti ar 20. un 19. šautru. Spēle par 3. vietu Jurijs bija stiprāks par Nauri – 3:2. Naurim divi legi pabeigti ar 17. šautru.

Fināls bija līdzīgs pagājušas reizes finālam, jo Ilvars Draulis tikās ar vienu no mūsu kluba dāmām, šoreiz ar Natāliju Deksne. Arī šoreiz Ilvaram bija jāpacīnās, lai dabūtu uzvaru – 3:1. Ilvaram legi pabeigti ar 16. un 15. šautru.

Natālija Deksne (45,33) 1:3 (70,66) Ilvars Draulis

Paddy Whelans 6 posma. play-off rezultāti (PDF)

Kopvērtējums

Kopvertējuma Uldis panāca Madaru cīņā par 1. vietu un viņiem abiem tagad ir pa 46. punktiem. Talāk ar 34 punktiem seko Jurijs un par 2 punktiem no viņa atpaliek Ilvars.

Paddy Whelans 2012 darts reitinga kopvērtējums.

Paddy Whelans 2012 statistika.

Sacensības katru ceturtdienu no 20:00 notiek Vecrīgas krodziņa Paddy Whelans telpās. Dāmām šajā turnīrā tiek piedāvāts handikaps 100 punkti katrā legā. Tāpat šautras šeit var uzmētāt arī ikdienā.

Laipni aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iemācīties šo lielisko spēli vai arī jau parādīt uz ko ir spējīgs.

Nākamais 7. posms notiks 16. februārī pulksten 20:00.