Paddy Whelans darts komanda izcīna 5. vietu Baltijas kausā!

No 12. līdz 14. septembrim Rīgā, „Maritim Park Hotel Riga” telpās norisinājās pasaules reitinga sacensības šautriņu mešanā „Baltic Cup Open 2014”, kuras kopumā pulcēja vairāk nekā simts dalībnieku no Anglijas, Baltkrievijas, Igaunijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas un Somijas.
13. septembris sākās ar kungu un dāmu individuālajām sacensībām, kur kungiem individuāli Jurijs Botvinko ieņēma 33. vietu, piekāpjoties Andrejam Tarasenko no Baltkrievijas komandas. Uldis Zeitmanis ierindojās 33. vietā, piekāpjoties turnīra uzvarētājam Madaram Razmam. 33. vietas ieņēma arī Valters Melderis un Jānis Pinka, kuriem neizdevās uzvarēt savus pretiniekus – Rune Kristoffersen un Tarmo Putsepp.
Dāmām individuāli Ieva Brikmane-Buklovska ieņēma 17. vietu un Sandija Andersone arī ierindojās 17. vietā, piekāpjoties attiecīgi – Valentina Vasilyeva un Viktorija Jasiunaite.
Komandu sacensības Paddy Whelans darts komandai aizritēja spraigos mačos, taču nācās piekāpties labām komandām no Lietuvas un Igaunijas, līdz ar ko, kungiem neizdevās izkļūt no grupas, ierindojoties 4. vietā grupā.
Dāmām veicās labāk – grupā izcīnīta 1. vieta un, piekāpjoties ar rezultātu 4:5 ceturtdaļfinālā Irēnai Bauzei un Kristīnei Mickus, ieņemta augstā 5. vieta.
Svētdien, 14. septembrī norisinājās gan kungu, gan dāmu pāru sacensības, kur Jurijs Botvinko ar Uldi Zeitmani ierindojās 17. vietā, zaudējot turnīra uzvarētājiem Dariusam Labanauskam un Sigitam Vasylim. Ļoti labs pāru turnīrs padevās Valteram Melderim un Jānim Pinkam, kuri arī piekāpās minētajam Lietuvas pārim, taču finālā, tadējādi ieņemot augsto 2. vietu.
Dāmām Ieva Brikmane-Buklovska un Sandija Andersone pāru sacensībās izcīnija 5. vietu, zaudējot finālistēm Kristīnei Kuzmanei un Avelīnai Lācei no šautriņu mešanas kluba “Vecpiebalga”.
Komandu kopvērtējumā Paddy Whelans darts komanda ierindojās augstajā 5. vietā 17 komandu konkurencē!
Visus rezultātus var apskatīt www.latviadarts.com lapā!