Kluba Asās Adatas plāni 2017. gada šautriņu mešanas sezonai

Esam beidzot nokonkretizējušies un salikuši uz papīra visas šim gadam paredzētās kluba aktivitātes. katru nedēļu ceturtdienās no 20:00 spēlējam tradicionālo 501 turnīru, kurš galīgi iesācējiem laikam nebūs piemērots, jo dalībnieku un spēļu līmenis uz doto momentu ir labākais Rīgā. protams strādājam lai šo līmeni celtu. Savukārt tie kuri sāk spēlēt un vēlas sacensties ar spēcīgiem pretiniekiem – esat laipni aicināti.

Feburāra laikā tiks spēlēts papildus turnīrs tiem, kas netiek laukā no apakšgrupām un veidots atsevišķs šo spēlētāju reitings. Paralēli skatīsimies kādas ir atsauksmes no spēlētājiem un ietekme uz pašu turnīru un rezultātiem. Tāpat arī apbalvošana notiks mēneša kopvērtējuma trīs labākajiem spēlētājiem nevis katru atsevišķu turnīru, kā aŗi vienam labākajam no čaiņiku turnīra. Pēc februāra skatīsimies vai šāds formāts sevi attaisno. Labākajiem būs dāvanu kartes no Paddy Wheelans + vēl dažādi labumi 🙂

Uz doto momentu šautriņu mešanas sporta klubs Asās Adatas ir arī Latvijas Darts organizācijas biedrs. Esam jau nomaksājuši LDO biedru naudu, kā arī licencējuši visus kluba spēlētājus. Ja kādam ir vēlme stāties klubā un saņemt visas kluba spēlētāju privilēģijas, tad droši sazinieties ar mums un mēs izskatīsim katru pietiekumu individuāli. pastāv iespēja, ka pirmajā gadā vēl nesaņemsiet pilnu privilēģiju klāstu, bet to skatīsimies individuāli un būs atkarīgs no katra spēlētāja vēlmes un attieksmes. Mūs kluba mērķis ir par sportiski augstvērtīgiem rezultātiem.

Svarīgākais ir tas, ka mēs kā klubs pilnībā atbalstām Latvijas Darts organizāciju un tai uzticamies. Tāpat arī ar savu aktīvu līdzdalību uzņemamies dažādus pienākumus, lai atvieglotu federāciajs darbu.

Tālāk uzskaitīsim arī šī gada kluba spēlētāju ieguvumus, kas sevī arī ietver kluba plānotās aktivitātes.

  1. Pašlaik viecam jauna logo un kreklu dizaina izstrādi
  2. Katram kluba biedram būs jauns krekls – centīsimies pagūt uz Vaiņodi, bet ja ne, tad uz Jēkabpili noteikti jau būs
  3. Lai fiziski parādītu savu atbalstu LDO, visi kluba spēlētāji iespēju robežās piedalīsies sekojošās sacensībās, kurās katram kluba spēlētājam dalības maksu segs klubs.
    • Latvijas Čempionāts 2017 – piedalījaš trīs kluba pārstāvji (Lauris – 17.v., Žanis – 17.v. un Uldis – 9.v.)
    • Latvia Open 2017 – individuālās sacensības
    • LDO Latvijas Kauss 2017 – ndividuālās sacensības
    • Baltijas Kauss 2017 – 1-2 komandas
    • Latvijas Klubu Komandu Kauss 2017 – 2 komandas
  4. Pēc 16.02. turnīra Paddy reitingā visaugstāk esošam kluba spēltājam apmaksā dalību Latvijas reitinga sacensībās Vaiņodes Kauss 2017
  5. Marta labākajam kluba spēlētājam tiek apmaksāta dalība Latvijas reitinga sacensībās Jēkabpils Kausā 2017
  6. Aprīļa labākajam kluba spēlētājam tiek apmaksāta dalība Latvijas reitinga sacensībās Bauskas kausā 2017
  7. Jūlija labākajam kluba spēlētājam tiek apmaksāta dalība Latvijas reitinga sacensībās Saulkrastu Kausā 2017
  8. Augusta labākajam kluba spēlētājam tiek apmaksāta dalība Latvijas reitinga sacensībās Gulbenes Kausā 2017
  9. Tuvākajā laikā nomainīsim klubā mērķus uz Winmau Blade 5 un kāds varēs tikt pie vecajiem mērķiem.
  10. iespēju robežās atbalstīsim mūsu kluba spēlētāju dalību PDC Nordic & Baltic Tour 9 un 10. Šādu iespēju gan jāizmanto katram spēlētājam gan arī jāierodas vismaz uz vienu tūri, lai tādējādi paustu atbalstu un šāds posms tiktu rīkots arī 2018. gadā.

Lai veiksmīga un panākumiem bagāta 2017. gada sezona.