Paddy Whelans marta labākais spēlētājs Uldis Zeitmanis

Lai gan reitings mājas lapā tiks papildināts nedaudz vēlāk, esam noskaidrojuši marta labākos spēlētājus, kuri saņems dāvanu kartes no mūsu viesmīlīgā krodziņa Paddy Whelan’s Irish Pub, kā arī jaunā kluba atbalstītāja datortehnikas un elektronikas diagnostikas un remonta uzņēmuma ElRe, kā arī citas balvas no mūsu kluba.

Pēc pēdējā sacensību posma marta reitingā 46 punktus ir izcīnījuši divi spēlētāji – Uldis Zeitmanis un Ilvars Draulis. Tā, kā diviem spēlētājiem bija pilnīgi vienāds punktu skaits, kā nākamo rādītāju skatījāmies kam ir vairāk augstāko vietu martā.

Un rezultātā par marta labāko spēlētāju tiek kronēts Uldis Zeitmanis, kurš martā ir izcīnījis divas 1. vietas, divas 2. vietas un viena 9. vieta. Savukārt Ilvaram martā ir viena 1. vieta, trīs 2. vietas un viena 5. vieta.

Ne mazāk dramatiska situācija izvērtās arī cīņā par marta kopvērtējuma 3. vietu uz kuru pretendēja trīs spēlētāji – Jānis Pinka, Oskars Kuzmans un Žanis Buklovskis, kurš no pirmajiem diviem pirms pēdējā posma atpalika par diviem punktiem.

Žanim izdevās šo divu punktu deficītu sadeldēt taču neizdevās izcīnīt vēl vienu uzvaru pusfinālā vai spēlē par 3. vietu, kā rezultātā visiem trīs spēlētājiem marta reitingā ir vienāds punktu skaits – 28. punkti. Arī šoreiz bija jāskatās, kam ir augstākas vietas un tā, kā Jānis ir vienīgais, kurš martā ir uzvarējis turniru, tad attiecīgi marta reitinga 3. vieta tiek Jānim Pinkam.

Marta reitinga 4. vietu izcīnīja Žanis Buklovskis. Oskaram un Žanim martā ir izcīnītas divas 3. vietas, Savukārt 4. vietas Žanim ir divas, kamēr Oskaram viena, kas arī noteica galējo vietu sadalījumu. Te gan jāmin, ka Žanis piedalījās tikai četros no pieciem marta turnīriem.