Mūsu spēlētāji Bauskas Kausā 2017

6. maijā tika aizvadītas Latvijas reitinga sacensības šautriņu mešanā Bauskas Kauss 2017. Mūsu klubu šajās sacensībās pārstāvēja astoņi spēlētāji – Ieva Brikmane-Buklovska, Žanis Buklovskis, Lauris Karavics, Uldis Zeitmanis, Denijs Nērings, Kirils Staruhins, Jānis Pinka un mūsu jaunais kluba biedrs Atis Bialkovskis.

Neveiksmīgi turnīrs padevās Ievai, kura apakšgrupa piedzīvoja trīs zaudējumus ar rezultātu 2:3 un nekvalificējās izslēgšanas spēlēm. Arī gandarījuma turnīrā veiksme nebija sabiedrotā un pirmajā kārtā zaudējums ar 0:2 nākamajai gandarījuma turnīra uzvarētājai Olitai Simaško. Dubultie šoreiz pievīla.

Kungu konkurencē vislabākais starts padevās Laurim, kurš apakšgrupā izcīnīja divas uzvaras un vienu zaudējumu un izslēgšanas spēlēm kvalificējās, kā otrais. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Lauris ar 4:0 pārspēja Raiti Gultnieku, otrajā kārtā ar 4:2 pārspēja Zinti Konovu un spēlē par iekļūšanu 1/4 finālā ar 0:4 atzina Jāņa Birznieka pārākumu ieņemot 9.vietu turnīrā.

17. vietu turnīrā izcīnīja mūsu kluba jaunpienācējs Atis, kurš apakšgrupā izcīnot trīs uzvaras, kā pirmais kvalificējās izslēgšanas spēlēm, kurās spēlē par iekļūšanu 1/8 finālā ar 2:4 atzina Kaspara Darbinieka pārākumu.

Vēl Žanis izcīnot divas uzvaras un piedzīvojot vienu zaudējumu apakšgrupā, kā otrais kvalificējās izslēgšanas spēlēm, kur pirmajā kārtā ar 4:3 pārspēja Aivaru Šutku, bet spēlē par iekļūšanu 1/8 finālā ar 0:4 atzina Arūna Čipļa pārākumu un ierindojās 17. vietā.

Jānim apakšgrupā bija 5. spēlētāji un svinot trīs uzvaras Jānis, kā otrais kvalificējās izslēgšanas spēlēm, kur pirajā kārtā ar 4:1 tika pārspēts Uldis Buļko. Savukārt spēlē par iekļūšanu 1/8 finālā Jānis ar 0:4 piekāpās nākamajam Bauskas Kausa 2017 ieguvējam Madaram Razmam.

Uldis Zeitmanis ar divām uzvarām un vienu zaudējumu apakšgrupā, kā otrais kvalificējās izslēgšana spēlēm, kur pirmajā kārtā bija jātiekas ar citu mūsu kluba spēlētāju Deniju Nēringu. Šajā duelī Uldis bija pārāks ar 4:0. Savukārt spēlē par iekļūšanu 1/8 finālā Uldis ar 1:4 piekāpās Rihardam Tomašickim ieņemot 17. vietu. Savukārt Denijs ieņēma 33. vietu turnīrā. Denijam apakšgrupās divas uzvaras un tik pat zaudējumi.

Kirils apakšgrupā izcīnot divas uzvaras un piedzīvojot tik pat zaudējumus izslēgšanas spēlēm kvalificējas, kā trešais. Savukārt izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0:4 piekāpās Aivim Konstantinovičam un ieņēma 33. vietu.

Tagad tuvākās sacensības ir jau nākamajā nedēļas nogalē, kad sestdienā Lietuva tiks aizvadītas BDO un WDF reitinga sacensības Lietuvas Open 2017.