Uldis Zeitmanis labākais arī jūlijā

Jūlija Paddy Whelan`s Darts turnīros tika aizvadīti četri posmi, kuros kopumā ir piedalījušies 25 spelētāji. Cīņas bija gana spraigas un augstvērtīgas par ko liecina arī tas, ka jūlija labākā spēlētāja tituls izšķīrās tieši jūlija meneša pēdējā spēlē – finālā, kurā tikās Uldis Zeitmanis un Žanis Buklovskis. Šajā duelī parāks ar 3:2 izrādījās Uldis, kurš tad arī ieguva labākā spēlētāja titulu.

Katra mēneša trīs labākie spēlētāji saņem Dāvanu kartes no mūsu krodziņa Paddy Whelan’s Irish Pub, kur spēlējam katru ceturtdienu.

Kā arī no mūsu atbalstītāja ElRe, kas katra mēneša labākajiem dāvā dāvanu kuponus. Viss, kas ir saistīts ar elektroniku – tās konfigurēšanu, remontu, atjaunošanu un uzlabošanu – tas viss ir ELRE.LV

Un protams visiem trim labākajiem arī balvas no mūsu kluba. Bez tā jūlija labākais kluba spēlētājs iegūst arī apamksātu inidviduālo dalību Latvijas reitinga sacensībās Saulkrastu kauss 2017.

Pirmās vietas ieguvējs Uldis jūlijā spēja iekrāt 40 punktus ieņemot vienu 1. vietu, divas 2. vietas un vienu 3. vietu.

Otraja vietā ar 36 punktiem sekoja Žanis, kuram jūlijā pa vienai 1., 2., 3. un 4. vietai.

Savukārt 3. vietu ieņēma Kristaps Mickus, kurš uzvarot pirmajos divos posmos iekrāja 24 punktus, bet nākamajos divos nepiedalījās. Kristaps uz apbalvošanu gan neieradās, bet mēs atradīsim veidu, kā nodot viņam pienākošās balvas.

Tāpat jāuzteic arī kluba jaunpienācēja Ata Bialkovska ieņemtā 4. vieta jūlija reitingā ar 18 punktiem.

Augusta mēneša labākie spēlētāji tiks noskaidroti piecu turnīru maratonā savukārt labākajam kluba spēlētājam pēc pirmajiem trim augusta posmiesm tiks apmaksāta individuālā dalība Latvijas reitinga sacensības Priekules Kauss 2017.