Augusta labākais spēlētājs Žanis Buklovskis

Augusta mēnesī tika aizvadīti pieci turnīri, kuros kopumā piedalījās 19 spēlētāji. Un jau kuro reizi pirmās vietas liktenis izšķīrās tieši pēdējā posmā.

Pirmajā vietā ar izcīnītiem 46 punktiem ierindojās Žanis Buklovskis, kurš spēja izcīnīt vienu uzvaru, trīs reizes palika otrais un vienu reizi ierindojās piektajā vietā.

Otrajā vietā ar izcīnītiem 42 punktiem ierindojās Uldis Zeitmanis, kurš vienu reizi izcīnīja uzvaru turnīrā, divas reizes ierindojās otrajā vietā, kā arī pa vienai reizei ierindojās ceturtajā un piektajā vietā.

Savukārt 24 punktus spēja izcīnīt divi spēlētāji – Nauris Gleglu un Ilvars Draulis. Tā, kā Naurim bija izcīnītas divas augstākās vietas, bet Ilvaram augstākā ir bijaus trešā vieta, tad augusta labākā spēlētāja tituls tiek tieši Naurim.

Labāko spēlētāju apbalvošana notiks pirms nākamajām sacensībām 7. septembrī.

Katra mēneša trīs labākie spēlētāji saņem Dāvanu kartes no mūsu krodziņa Paddy Whelan’s Irish Pub, kur spēlējam katru ceturtdienu.

Kā arī no mūsu atbalstītāja ElRe, kas katra mēneša labākajiem dāvā dāvanu kuponus. Viss, kas ir saistīts ar elektroniku – tās konfigurēšanu, remontu, atjaunošanu un uzlabošanu – tas viss ir ELRE.LV

Un protams visiem trim labākajiem arī balvas no mūsu kluba.