Janvāra labākais spēlētājs Uldis Zeitmanis

Kopumā janvāra turnīros piedalījās 30 spēlētāji. Pēc četriem janvāra posmiem pirmo vietu ar 36 punktiem ieņem Uldis Zeitmanis, kam janvārī ir viena uzvara, divas otrās vietas un viena piektā vieta.

Otrajā vietā, pateicoties teicamam reuzltātam pēdējā janvāra posmā, ar izcīnītiem 28 punktiem ierindojās Ilvars Draulis, kuram arī viena uzvara, viena trešā un divas piektās vietas.

Savukārt trešajā vietā ar izcīnītiem 26 punktiem ierindojās Jānis Kalniņš, kurš reitinga otro pozīciju zaudēja pēdējā janvāra posmā. Jānim janvārī viena uzvara, viena ceturtā un divas piektās vietas.

Ceturtās vietas liktenis izšķīrās tikai pateicoties augstāk ieņemtām vietām jo diviem spēlētājiem Žanim Buklovskim un Valteram Melderim bija izcīnīti 18 punkti. Tā, kā Žanim bija viena uzvara janvārī, bet Valteram augstākā bija otrā vieta, tad janvāra reitinga 4. vietā ierindojās Žanis, kam bija vēl viena piektā un viena devītā vieta.

Labāko spēlētāju apbalvošana notiks 1. februārī, kad sāksim arī februāra reitinga sacensības.

Katra mēneša trīs labākie spēlētāji saņem Dāvanu kartes no mūsu krodziņa Paddy Whelan’s Irish Pub, kur spēlējam katru ceturtdienu.

Kā arī no mūsu atbalstītāja ElRe, kas katra mēneša labākajiem dāvā dāvanu kuponus. Viss, kas ir saistīts ar elektroniku – tās konfigurēšanu, remontu, atjaunošanu un uzlabošanu – tas viss ir ELRE.LV

Tā, kā visiem licencētajiem šautriņu metējiem ir 25% atlaide Winmau produkcijai ELKOR veikalos, tad turpmāk trīs labākie spēlētāji saņems arī ELKOR dāvanu kartes, kuras protams varēs izmantot pēc saviem ieskatiem.

Un sākot ar šo gadu ar mierinājuma balvu tiks apbalvots arī katra mēneša reitinga 4. vietas ieguvējs.