Sākusies reģistrācija uz Profesionālās Darts Līgas 1. posmu

Šogad esam aizsākuši jaunu projektu, kas ir neatkarīga šautriņu mešanas komerclīga ar galveno mērķi celt šautriņu metēju meistarības līmeni gatavojot tos startiem pasaules līmeņa sacensībās, kā arī piesaistīt sponsorus un atbalstītājus, lai ar laiku varētu piedāvāt spēlētājiem cīnīties par aizvien lielākiem balvu fondiem. Protams tam visam pamatā ir arī šautriņu mešanas sporta veida popularizēšana un jaunu spēlētāju piesaiste. Mēs esam par godīgu spēli un savstarpēju cieņu spēlētāju vidū.

Sacensību organizēšanā sadarbojamies ar BAMS darts klubu un BAMS Pool house, kura telpās tiks aizvadītas šīs sacensības.

Šis gads būs kā turnīra ieskrienošais gads, kad sacensībās varēs piedalīties tikai Latvijas spēlētāji, bet tuvākajā nākotnē plānojam to paplašināt līdz Baltijas līmenim.

Sacensības sastāv no vairākiem posmiem, kur katrs posms ir kā atsevišķas sacensības, bet tai pat laikā tiek veidots arī kopējais sezonas reitings, kura labākie spēlētāji varēs kvalificēties sezonas fināla turnīram, kurā jau sacentīsies par sezonas galveno balvu. Tāpat arī notiks divi kvalifikācijas posmi tiem, kuri ir piedalījušies vismaz divos posmos, bet pēc reitinga vai kā citādi nekvalificējās fināla turnīram. Attiecīgi kvalifikācijas posmos tiks atlasīti vēl astoņi spēlētāji, kuri iegūs tiesības piedalīties fināla turnīrā.

Sīkāka informācija atrodama mūsu mājas lapā speciāli šim turnīram izveidotā sadaļā PRO līga.

Tāpat šim turnīram ir arī izstrādāts gan nolikums gan arī pārējie noteikumi. Tā, kā šis ir tikai sākums, tad gaidīsim līdz 18. februārim jautājumus un ieteikumus, ko varbūt ir vērts pamainīt. Taču gala lēmums par to vai veikt izmaiņas paliks mūsu ziņā. Pēc 18. februāra nekas vairs netiks mainīts.

Profesionālās Darts Līgas nolikums un noteikumi (PDF)

Ir sākusies arī spēlētāju reģistrācija PDL 2018 – 1. posmam. Sīkāku informāciju par to, kā veicama pieteikšanās var atrast nolikumā vai arī atsevišķā lapā zem sadaļas PRO līga.

Uzreiz vēlamies vērst uzmanību, ka pieteikšanās apmaksu un reģistrācijas datumi un laiki tiks strikti skatīti un ievēroti tamdēļ tie kas vēlas piedalīties sekojiet līdzi un nekavējiet. Cienīsim viens otra laiku. Sacensībās varēs piedalīties tikai ar iepriekšēju pieteikšanos.

Mēs zinām un ticam, ka Latvijā ir spēlētāji, kuri grib un var spēlēt Pasaules līmeņa šautrās, kā arī, ka šis ir viens no veidiem, kā varam celt savu līmeni un sagatavoties startiem starptautiskos turnīros.

Jebkādus jautājumus, ierosinājumus un komentārus sūtiet uz e-pastu pdl@paddydarts.lv. Ar prieku izskaidrosim neskaidros jautājumus, uzklausīsim komentārus un piedāvājumus korekcijām.

Tiekamies pie mērķa un gaidām pieteikumus.