Februāra labākais spēlētājs Žanis Buklovskis

Februāra četros turnīros kopumā piedalījās 23 spēlētāji. Pirmo vietu ar izcīnītiem 42 punktiem ieņēma Žanis Buklovskis, kuram februārī ir divas uzvaras turnīros, viena otrā un viena trešā vieta.

Otro vietu izdevās nosargāt Ilvaram Draulim, kam februārī 34 punkti izcīnot pa vienai pirmajai, otrajai, trešajai un piektajai vietai.

Trešajā vietā ierindojās Uldis Zeitmanis, kurš februārī spēja iekrāt 32 punktus izcīnot pa vienai pirmajai, otrajai, trešajai un devītajai vietai.

Ceturto vietu ar 18 punktiem ieņēma Jānis Kalniņš, kur piedalījās tikai trīs februāra posmos un izcīnīja pa vienai trešajai, ceturtajai un piektajai vietai.

Katra mēneša trīs labākie spēlētāji saņem Dāvanu kartes no mūsu krodziņa Paddy Whelan’s Irish Pub, kur spēlējam katru ceturtdienu.

Kā arī no mūsu atbalstītāja ElRe, kas katra mēneša labākajiem dāvā dāvanu kuponus. Viss, kas ir saistīts ar elektroniku – tās konfigurēšanu, remontu, atjaunošanu un uzlabošanu – tas viss ir ELRE.LV

Tāpat katra mēneša labāko četrinieks saņem mūsu atbalstītāja ELKOR dāvanu kartes. Visiem licencētajiem šautriņu metējiem ir 25% atlaide Winmau produkcijai ELKOR veikalos.