Nelielas izmaiņas Profesionālās Darts līgas nolikumā

PDL pirmajā posmā bijām izmēģinājuši Dartconnect rezultātu uzskaites sistēmu un tagad ir pieņemts lēmums to izmantot arī visos pārējos PDL sacensību posmos. Tā, kā Dartconnect nav bez maksas, tad lai varētu segt saistītos izdevumus esam paaugstinājuši dalības maksu par 2 EUR.

Tādējādi turpmāk dalības maksa PDL posmos un kvalifikācijā tiek noteikta 22 EUR no dalībnieka. Ja tomēr mums izdosies vēl šosezon piesaistīt kādu atbalstītāju, kurš būs gatavs segt šīs izmaksas, tad dalības maksu atkal samazināsim līdz 20 EUR.

Taču šīs izmaiņas nekādi neskars nedz balvu fondus, nedz uzkrājumus nedz citus organizatoriskos izdevumus.

Papildus arī nedaudz pārkārtojām PDL fināla turnīra izsēšanas tabulu, lai spēlētājs ar augstāku izsēto numuru vienmēr pārī būtu, kā pirmais. Šo veicot ievērojām principu, lai nemainītos iepriekš noteiktie izspēļu pāri un potenciālie pretinieki.

Nolikums un noteikumi

Sacensību nolikums un noteikumi (PDF) – papildināti 13.03.2018

PDL 2. posms

Reģistrācija PDL 2. posmam tiek noteikta līdz 23.04. ieskaitot. Reģistrācija pagarināti saistībā ar Igaunijas Open sacensībām, kuras notiek no 20. – 22.04.

28.04. zāle būs atvērta no 12:00 (iespējamas korekcijas)

Dalībnieku reģistrācija notiks līdz 12:30 un spēles tiks sāktas 13:00. Ja spēlētājs nav reģistējies vai sazinājies līdz 12:30, tad tas tiek diskvalificēts no šī posma sacensībām.

Sacensību galvenais tiesnesis Valentīns Botvinko.

Saistītā informācija

Dalībnieku izsēšana un izloze

PDL 2. posmā tiks izsēti četri labākie spēlētāji pēc PDL 2018 reitinga. Tā, kā divi spēlētāji dala 3. vietu, tad tie savā starpā izlozēs, kurš ieņems trešā un kurš ceturtā izsētā spēlētāja pozīciju. Reģistrējoties turnīrā pārējiem spēlētājiem būs jāvelk izlozes numuri. Tādējādi izlozējot vietu play-off zarā.

Ja reitingā diviem dalībniekiem ir vienāds punktu skaits, tad augstāk būs tas, kurš pēdējā posmā ieņēma augstāku vietu, ja tā būs vienāda, tad atkal izloze starp šiem spēlētājiem.

Precīzāka informačija tiks sniegta pēc reģistrācijas noslēguma.

Kontaktinformācija

Jebkādu neskaidrību gadījumā vai saziāni izmantojiet e-pastu: pdl@paddydarts.lv vai zvaniet +371 26406200 – Žanis

Iepriekšējo posmu rezultāti

PDL 1. posma (17.03.) rezultāti